Måndag 19 Apr
Stockholm

BB-Rodneys lägenhet ockuperad av besatt ex

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Medan Rodney da Silva ovetande befinner sig i Big Brother-huset i Årsta har hans exflickvän brutit sig in och barrikaderat sig i hans lägenhet. Det berättar en vän till Rodney för Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En månad innan Rodney da Silva, 23, gick in i Big Brother gjorde han slut med sin flickvän. Medan 23-åringen härjat runt i teve och förlovat sig har en av hans närmaste vänner haft i uppgift att sköta om lägenheten, betala räkningar och ta hand om andra praktiska detaljer. Men det uppdraget var ogenomförbart.

Strax efter att Rodney gick in i Big Brother-huset hörde exflickvännen av sig till Rodneys kompis och bad att få låna nyckeln till lägenheten för att hämta några tillhörigheter som blivit kvar. Det fick hon.

Sedan dess har hon stannat kvar och vägrat lämna tillbaka nyckeln. Enligt vännen, som vill vara anonym, ska hon vara besatt av Rodney och bär en tatuering med Big Brother-deltagarens namn på sin underarm.

– Hon har ockuperat lägenheten och vägrar lämna den. Hon säger gång på gång att Rodney älskar henne och att hon vill vänta på honom tills han kommer ut, säger vännen som vill vara anonym, uppgivet till Nyheter24.

 

Haft fester

Trots åtskilliga övertalningsförsök har exflickvännen vägrat lämna lägenheten. Dessutom ska hon ha försökt att folkbokföra sig på adressen.

– Vi försöker hela tiden genom telefonsamtal och sms få henne att förstå att Roddan inte vill ha med henne att göra och att vi måste få tillbaka nyckeln eftersom vi har ansvaret över lägenheten, vilket hon vägrar, säger vännen till Nyheter24.

Och enligt Rodneys vänner har exflickvännen inte fört någon stillsam tillvaro i Rodneys lägenhet.

– Vi har hört att hon under tiden som Rodney har varit i huset tagit hem andra killar och låtit dem sova över och dessutom haft fester.

 

"Det luktade konstigt"

Vännen kontaktade Big Brother-produktionen för att upplysa dem om läget och för att skicka in en fullmakt som Rodney skrev på i bikten.

– Ja det stämmer att Rodney har skrivit på en fullmakt så att en låssmed har kunnat byta lås i hans lägenhet, säger Erik Sidung, pressansvarig för Big Brother.

I tisdags kväll tillkallades en låssmed för att bryta upp låset. Exflickvännen befann sig då, enligt uppgifter till Nyheter24, inte på plats.

– Det luktade konstigt i lägenheten, säger låssmeden till Nyheter24.

Nyheter24 har förgäves sökt exflickvännen för en kommentar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela