Lördag 8 Maj
Stockholm

BB-lögnen: "Rodney och Christian vänner sen länge"

Christian Lundgren.
1 av 3
Christian Lundgren. Foto: Daniel Ohlsson/doff.se
Rodney Da Silva.
2 av 3
Rodney Da Silva. Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
3 av 3

Nyheter24 kan nu avslöja en hittills okänd sanning om Big Brother-deltagarna. Rodney och Christian är bästa kompisar. Men var deras lömska plan slutar vet bara de själva.– De har varit bästa kompisar jättelänge, säger en källa till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 kan nu avslöja att delar av det du ser på TV11 från Big Brother-huset mycket väl kan vara ett spel för galleriet.

Christian Lundgren, 24, och Rodney da Silva, 23, har hela tiden mörkat sin bakgrund som bästa kompisar - och samtidigt lurat hela produktionen.

– De har pratat om Big Brother sedan de sökte, säger en person i kompisgänget, som vill vara anonym, till Nyheter24.

På Big Brothers officiella hemsida står det att Christian är från Farsta medan Rodney uppger att han är från Haninge. Men ursprungligen kommer båda deltagarna från Nynäshamn, där de lärde känna varandra.

Och vänskapen har inte ebbat ut - tvärtom. Enligt uppgifter till Nyheter24 har Christian och Rodney umgåtts i samma kompisgäng åtminstone sedan 2001. De träffas nästan dagligen, käkar pizza, hänger och går ut och festar tillsammans.

I kompisgängets tradition ingår också en årlig resa till musikfestivalen i Roskilde.

– De har varit där flera gånger tillsammans. Det är uppenbart att de mörkar sin relation när man hör dem prata i huset, berättar källan för Nyheter24.

Men var, när och hur Christians och Rodneys lömska plan slutar är det få som känner till.

– Ingen jag har pratat med vet vad de har bestämt, eller om de har bestämt något, säger källan till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela