Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Arga Snickaren förstörde hans hus

- 27/04/2011, 11:24 -
1 av 3

MAJA SUSLIN / SCANPIX

2 av 3

MAJA SUSLIN / SCANPIX

3 av 3

MAJA SUSLIN / SCANPIX

Calle Söder anklagar Kanal 5:s Arga Snickaren för att ha förstört hans älskade hus. – Jag hittade massor av saker som var fel och veckan efter fick jag en vattenskada.

Calle Söder, 39, hade stora planer för sitt hus på landet utanför Västerås. Men det var i stort behov av en renovering - som bara förvärrades när teamet från teveprogrammet Arga Snickaren dök upp.

Och plötsligt slogs Söders alla drömmar i kras. Teamet uppvisade nämligen brister i arbetet och lämnade villan i värre skick än den varit tidigare.

– De var inte lika seriösa som de utgav sig för att vara. Jag hittade massor av saker som var fel och veckan efter fick jag en vattenskada, säger han till Aftonbladet.

Söder ångrar nu starkt att han ställde upp i programmet. Dessutom måste han nu betala för teamets skador ur egen ficka.

– De hänvisar til att jag får använda min egen försäkring, tillägger han för Aftonbladet.

Även Söders förhållande med särbon Maria Korsell har påverkats negativt efter programmet.

– Så lite som vi har träffats efter programmet har vi aldrig gjort förut. Vi försöker lappa ihop det, berättar Söder för Aftonbladet.

Först en månad efter teamets "renovering" återvände Arga Snickaren Anders Öfvergård till huset för att åtgärda några av felen.