Arga Snickaren - Nyheter, artiklar, reportage och video

24 Nov, 15:15
Efter att ha varit "off grid" i nästan fem månader så är Anders "Arga snickaren" Öfvergård nu tillbaka. "Nyper mig i armen", skriver han.
31 Okt, 12:00
Anders "Arga snickaren" Öfvergård är god för miljoner – så kanske är det inte konstigt att han unnar sig då och då...
30 Okt, 15:18
Anders "Arga snickaren" Öfvergård gästade Bianca Ingrossos talkshow Bianca – och reaktionerna från tittarna har inte låtit vänta på sig...
26 Okt, 14:38
Anders "Arga snickaren" Öfvergård dömdes för ringa stöld efter att han stulit tre köttbitar på Ica Maxi Värmdö. Nu gör han comeback i Kanal 5 med Renoveringsdrömmar – och avslöjar hur hans liv såg ut efter domen.
11 Aug, 14:52
Anders "Arga snickaren" Öfvergård dömdes för ringa stöld efter att han tog tre köttbitar på Ica Maxi Värmdö. I domen avslöjas det vad det var som tingsrätten reagerade på...
11 Aug, 10:12
Hämnd är en rätt som bäst serveras kall, heter det ju. Fråga bara Greekazo. Fyra år efter att han konfronteras av Anders "Arga snickaren" Öfvergård i "Malou efter 10" så levererade Greekazo en bild som fick följarna att skratta...
9 Aug, 15:24
Bara två dagar efter att Anders "Arga snickaren" Öfvergård dömdes för köttstölden på Ica Maxi så gör han nu comeback i rutan – något som förvånade en del tittare...
9 Aug, 08:21
Anders "Arga snickaren" Öfvergård döms för ringa stöld efter att ha stulit tre köttbitar på en Ica Maxi. Nu kommenterar Leif GW Persson den uppmärksammade domen.
7 Aug, 15:14
Anders "Arga snickaren" Öfvergård döms för en köttstöld på Ica Maxi. Nu kommenterar Anders Öfvergård för första gången den fällande domen.
7 Aug, 14:59
​Under måndagen stod det klart att Anders "Arga snickaren" Öfvergård döms för ringa stöld. Under rättegången, som ägde rum i Nacka tingsrätt, gav Öfvergård sin version av vad som egentligen hände på Ica Maxi den 21 juni.
7 Aug, 14:07
Anders "Arga snickaren" Öfvergård döms för köttstöld på Ica Maxi – och straffet för den arga snickaren blev skyhöga böter.
4 Aug, 11:04
Anders "Arga snickaren" Öfvergård har åtalats för ringa stöld då han missade att blippa tre köttbitar i självscanningen på Ica. I förundersökningsprotokollet och under rättegången framkom det nya anklagelser mot Öfvergård. Nämligen att han även skulle ha tagit öl. – Det här är ju så knasigt, säger Anders Öfvergård.
2 Aug, 10:40
I rättegången mot Anders "Arga snickaren" Öfvergård vittnar den väktaren som konfronterade Öfvergård – och då framkommer det fler detaljer om självscanningen och avstämningarna på Ica.
31 Jul, 16:25
Johan Eriksson är en av Sveriges mest framstående försvarsadvokater och har försvarat bland andra Rahmat Akilov, Kent Ekeroth och en av männen som mördade 12-åriga Adriana. Johan Eriksson försvarar nu Anders "Arga snickaren" Öfvergård som åtalas för ringa stöld.
21 Jul, 11:41
Anders "Arga snickaren" Öfvergård åtalas för ringa stöld efter att ha glömt att blippa kött på Ica Maxi Värmdö. Nu kliver Jeanette "Tunnelbanenettan" Höglund in och skriver om det hela...
14 Jul, 14:19
Anders "Arga snickaren" Öfvergård åtalas för ringa stöld. Detta då han bara blippat två av fem köttbitar i självscanningen. Nu framkommer det fler detaljer om tv-stjärnans gripande – och vad som hände sen.
12 Jul, 11:49
Tv-profilen Anders Öfvergård åtalas för ringa stöld, och anklagas för att ha stulit kött. Detta samtidigt som "den arga snickaren" tjänar miljoner.
11 Jul, 11:08
Anders "Arga snickaren" Öfvergård åtalas för ringa stöld. Enligt ICA-handlaren så är det långt ifrån första gången som Öfvergård ställer till med problem i butiken. När Öfvergård greps så ska han ha uttryckt en önskan om att det hela ska "skötas snyggt" eftersom han är känd. Idag är Ica-handlaren lättad över att det "äntligen är över", och han ska ha firat med champagne.
15 Feb, 08:36
Anders Öfvergård fick sparken från TV4 efter skandalfesten i Karibien. Men nu gör Anders comeback i Kanal 5 med ett nytt program. – Det är pirrigt, säger han.
25 Aug 2022, 12:11
En skandalfest för "Robinson"-produktionen i Dominikanska republiken blev början på slutet på TV4 för Anders Öfvergård. Efter att han betett sig opassande på festen fick han sparken. Nu berättar han mer om hur det gick till.
1 2 3