- Foto: Foto: Kanal5.

Bråk och tårar i kvällens Sommarspel

I kväll har Kanal5:s nya storsatsning Sommarspelen premiär och redan i premiären bjuds det på blod, tårar och spektakulära magplask.


PREMIÄR. I Sommarspelen får tittarna se när 16 stycken mer eller mindre kända svenskar tävlar i moment som ännu inte blivit officiella OS-grenar. Som till exempel 110 meter häck med simfot, långsamcykling och prickhopp. Och allt sker till kommentatorerna Felix Herngren och Hans Wiklunds skadeglada recensioner.

Fotbollsmålvaktslegendaren Thomas Ravelli är programledare och leder kändisarna genom tävlingarna. Och i premiäravsnittet får han äran att guida lag A bestående av Fadde darwich, Christer Sandelin, Glenn Hysén, Anton Körberg, Katrin Zytomierska, Tyra Sjöstedt, Zubeyde Simsek och Kishti Tomita.

I kvällens program får vi bland annat se den forne Idol-jurymedlemmen Kishti Tomita bryta ihop över en för stor våtdräkt och bloggaren Tyra Sjöstedt ramla och slå sig upprepade gånger – till Katrin Zytomierskas stora irritation. Det och mycket mer i Sommarspelen, Kanal5:s nya Wipeout – fast med kändisar.

Se hela programmet ikväll  klockan 20.00 på Kanal5.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.