Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hästbonden: ”Skulderna är tio år gamla”

- 07/12/2011, 18:44 -
1 av 2

Fredrik Sandberg / SCANPIX

2 av 2

Fredrik Sandberg / SCANPIX

Per-Ola berättar för Nyheter24 om de omskrivna skatteskulderna.  

Den senaste tiden har det skrivits mycket om Bonde söker fru”-bonden Per-Ola Nyströms skulder, men att skulderna är tio år gamla har inte förklarats.

- Tidningarna har redan kört det här med skulderna en gång innan, det känns som att de kanske säljer dåligt med tidningar och måste köra det igen. Skulderna är tio år gamla, det är inte så mycket jag kan göra. Hela grejen är lite uppförstorad, det är lite ”old news”, berättar Per-Ola för Nyheter24.

Tevebonden menar att skulderna tillkommit på grund av slarv från hans sida.

- Jag har inte full koll på allt det där med bokföring och sådant, jag håller på med hästarna - det är min grej, säger han.

Åker snart på bröllopsresa

Allt är dock inte bara problem i Per-Olas liv. På fredag åker han och nyblivna hustrun Louise till Gran Canaria på bröllopsresa.

- Det kommer att bli hur härligt som helst. Jag åker inte så ofta, eller jag åker rättare sagt aldrig utomlands. Där ska vi bara sola, sova, läsa och bara ha det skönt, berättar hästbonden.

Pussen iscensatt

Överlag är Per-Ola nöjd med sin medverkan i programmet. Men det finns en sekvens som han önskar belysa lite extra - den där han påstods ha dubbelspelat mellan de olika tjejerna och haft ett ordentligt kysskalas med dem båda.

- Jag tycker att programmet har givit en verklig bild, jag har ju sagt alla grejer som varit med. Jag visste att det där med pussen skulle bli en grej, men det var iscensatt. Jag förstod att det skulle uppmärksammas men jag vet att jag fick Louise på slutet, berättar han.