VIDEO: Är det här nästa Susan Boyle?

Här är 17-åringen som sätter juryn i "Britain's got Talent" på plats.


Paul Potts vann

Den första säsongen, som sändes 2007, vann operasångaren Paul Potts som efter det erövrade världen. Innan dess jobbade han som telefonförsäljare.

Efter sex säsonger av talangprogrammet "Britain's got Talent" skulle man kunna tro att Storbritanniens talanger redan är utplockade. Men än finns det guldkorn kvar.

När 17-åriga Jonathan Antoine, tillsammans med sin klasskamrat Charlotte Jaconelli, tar plats på scenen för att sjunga Andrea Bocelli och Celine Dions "The Prayer" är domarna mer än skeptiska.

– Just när man trodde att det inte kunde bli värre, säger Simon Cowell dystert till kollegan Carmen Electra och syftar på Antoines opolerade yta.

Men framträdandet blev inte som förväntat. Duon fullkomligt blåser jurymedlemmarna av stolen och i publiken tåras ögon medan tonerna når ut i salen.

– Du är en blivande stjärna, erkänner Cowell för Antoine efter det chockerande uppträdandet.

Succén blir en världsomfattande revanch för Jonathan Antoine som tidigare plågats av hårda ord och påhopp, på grund av sin vikt.

– Varje gång någon sa något till mig så tog det bort en liten bit av mig, förklarar den blivande stjärnan i programmet.

Liknas vid Susan Boyle

Duons framträdande är inte helt olikt Susan Boyles i samma program 2009. Även hon chockerade juryn, och teve-tittarna, med sin talang. Något som senare ledde till en debutskiva som sålde i rekordupplaga.

Se Jonathan Antoine och Charlotte Jaconellis uppträdande här:

Se Susan Boyles uppträdande här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

1 timme sedan
Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.