Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VIDEO: Är det här nästa Susan Boyle?

- 26/03/2012, 15:19 -
Den här duon gör just nu YouTube-succé med sitt överraskande nummer i talangprogrammet "Britains got Talent". Men det är Jonathan Antoine, till vänster, som fått mest uppmärksamhet för sin talang.

Den här duon gör just nu YouTube-succé med sitt överraskande nummer i talangprogrammet "Britains got Talent". Men det är Jonathan Antoine, till vänster, som fått mest uppmärksamhet för sin talang.

Faksimil YouTube

Här är 17-åringen som sätter juryn i "Britain's got Talent" på plats.

Efter sex säsonger av talangprogrammet "Britain's got Talent" skulle man kunna tro att Storbritanniens talanger redan är utplockade. Men än finns det guldkorn kvar.

När 17-åriga Jonathan Antoine, tillsammans med sin klasskamrat Charlotte Jaconelli, tar plats på scenen för att sjunga Andrea Bocelli och Celine Dions "The Prayer" är domarna mer än skeptiska.

– Just när man trodde att det inte kunde bli värre, säger Simon Cowell dystert till kollegan Carmen Electra och syftar på Antoines opolerade yta.

Men framträdandet blev inte som förväntat. Duon fullkomligt blåser jurymedlemmarna av stolen och i publiken tåras ögon medan tonerna når ut i salen.

– Du är en blivande stjärna, erkänner Cowell för Antoine efter det chockerande uppträdandet.

Succén blir en världsomfattande revanch för Jonathan Antoine som tidigare plågats av hårda ord och påhopp, på grund av sin vikt.

– Varje gång någon sa något till mig så tog det bort en liten bit av mig, förklarar den blivande stjärnan i programmet.

Liknas vid Susan Boyle

Duons framträdande är inte helt olikt Susan Boyles i samma program 2009. Även hon chockerade juryn, och teve-tittarna, med sin talang. Något som senare ledde till en debutskiva som sålde i rekordupplaga.

Se Jonathan Antoine och Charlotte Jaconellis uppträdande här:

Se Susan Boyles uppträdande här.