Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gunilla utfryst - inte bjuden på Isabels babyshower

Dramat fortsätter.

Dramat fortsätter.

Faksimil TV3

Nöje | 25/09/2012 17:55

Gunilla Persson är inte välkommen när Isabel Adrian anordnar fest. — Hon visar sig bara vara en liten, liten, liten person.

I kvällens avsnitt av TV3:s "Svenska Hollywoodfruar" får vi se Isabel Adrian bjuda in till en lyxig babyshower. På gästlistan finns bland annat Maria Montazami och Margareta Svensson. Men Gunilla Persson är inte bjuden.

— Hade hon varit smart hade hon bjudit mig, trots att hon inte tycker om mig. Det hade visat en stor person. Nu visar hon sig bara vara en liten, liten, liten person, säger Gunilla Persson i programmet.

— Jag valde att bjuda Maria och Margareta, men inte Gunilla. Jag bara kände att jag kan inte tänka på såna grejer nu, säger Isabel.

När Nyheter24 träffade Maria Montazami under hennes blixtvisit i Sverige i helgen vill hon inte kommentera det sedan innan pågående bråket fruarna emellan.

— Jag har absolut ingen kommentar, sa hon då.

Se klippet från babyshowern här och hör Isabels motivering till valet av gäster: