Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han har världsrekordet i världens största pung

- 26/03/2013, 12:06
Wesley är glad och lever det vanliga livet så gott han kan.
1 av 2

Wesley är glad och lever det vanliga livet så gott han kan.

Faksimil TLC

Han får hjälp i hemmet för att klara av vardagssysslor.
2 av 2

Han får hjälp i hemmet för att klara av vardagssysslor.

Faksimil TLC

Det ser tungt ut - behöver du hjälp med den där påsen? Wesley får numera hjälp i hemmet efter att hans pung svullnat upp så mycket att han knappt kan gå. – Det är som en säck potatis.

Amerikanska Wesley har för tillfället världsrekordet i "världens största pung". Något han kunde lägga till på sitt CV efter att kroppsdelen börjat svullna upp 2008. Fortfarande växer den okontrollerat.

– Det är som en säck potatis berättar han i programmet "Strange Sex" på TLC

Wesley hade alltid haft en normalstor pung innan han klämde den för hårt mellan sina ben 2008. Natten efter svullnade den upp till storleken av en fotboll. Sedan följde år efter år då ingen läkare kunde svara på vad felet var. Hela tiden växte den. 

Eftersom Wesley inte kan bära vanliga byxor får han vända en tjocktröja med luva upp och ner och sedan stoppa pungen i luvan. Nu får han hjälp i hemmet för att klara av vardagslivet eftersom pungen hindrar honom från att utföra annars enkla sysslor. 

Hör Wesley berätta själv här: