Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nyheter24 träffar Aina Lesse: "Just nu älskar jag mitt liv"

- 05/02/2014, 08:01 -
Aina Lesse är här för att stanna.
1 av 9

Aina Lesse är här för att stanna.

Citty Costas

Aina var nyligen med i en musikvideo till låten "Klä av dig naken".
2 av 9

Aina var nyligen med i en musikvideo till låten "Klä av dig naken".

På frågan om något obehagligt inträffat efter programmet så är svaret tyvärr ja. 
– Jag fick min fönsterruta krossad av två killar som åkte efter mig i en taxi från krogen. De försökte ta sig in hemma hos mig. Det var riktigt jobbigt. Det plingade på dörren igår och rycker i handtaget, det är inte så himla trevligt, säger Aina.
3 av 9

På frågan om något obehagligt inträffat efter programmet så är svaret tyvärr ja. – Jag fick min fönsterruta krossad av två killar som åkte efter mig i en taxi från krogen. De försökte ta sig in hemma hos mig. Det var riktigt jobbigt. Det plingade på dörren igår och rycker i handtaget, det är inte så himla trevligt, säger Aina.

Thobias Johansson och Aina startade upp en podcast som en rolig grej. Efter några avsnitt var den uppe i 40 000 lyssnare. Här tillsammans med Amanda Schulman.
4 av 9

Thobias Johansson och Aina startade upp en podcast som en rolig grej. Efter några avsnitt var den uppe i 40 000 lyssnare. Här tillsammans med Amanda Schulman.

Aina berättar för Nyheter24 att den bästa känslan hon vet är de dagar det pirrar till i magen och man blir lite kär i sitt eget liv.
5 av 9

Aina berättar för Nyheter24 att den bästa känslan hon vet är de dagar det pirrar till i magen och man blir lite kär i sitt eget liv.

"Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tar åt mig av det negativa som skrivs om mig", säger hon.
6 av 9

"Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tar åt mig av det negativa som skrivs om mig", säger hon.

Lesse berättar att hon för tillfället pussar på Viktor Frisk som hon träffade genom Paulina Danielsson.
7 av 9

Lesse berättar att hon för tillfället pussar på Viktor Frisk som hon träffade genom Paulina Danielsson.

På frågan vem Aina ringer om hon mår dåligt en dag var svaret enkelt:
 – Thobias. Det här har ju kommit att bli ens hela värld nu. Det är inte helt lätt psykiskt med den här omställningen. Då är det skönt att prata med någon som upplever samma sak.
8 av 9

På frågan vem Aina ringer om hon mår dåligt en dag var svaret enkelt: – Thobias. Det här har ju kommit att bli ens hela värld nu. Det är inte helt lätt psykiskt med den här omställningen. Då är det skönt att prata med någon som upplever samma sak.

I ett Paradise Hotelö-avsnitt hade Aina sex med deltagaren Niklas. Vilket gav starka reaktioner.
9 av 9

I ett Paradise Hotelö-avsnitt hade Aina sex med deltagaren Niklas. Vilket gav starka reaktioner.

Nyheter24 träffade Aina Lesse för att prata om livet efter Paradise Hotel, nya kärleken och hur hon är utanför teverutan.

Aina Lesse, 21, har i dag kommit att bli ett utav Sveriges mest kända ansikten. 

Vi har under våren sett henne som den spralliga tjejen i Paradise Hotel där hon nu tagit sig ända till semifinal. Men vem är Aina utanför hotellet? Vad gjorde hon innan och vad gör hon nu? 

Nyheter24 träffade Aina för att ta reda på svaren.

– Efter gymnasiet jobbade jag väldigt mycket för att spara pengar till att resa. Först åkte jag ett halvår till Nya Zeeland och Asien. Så kom jag hem, så jobbade och sparade pengar igen, sen åkte jag till Sydamerika och var där i nästan sex månader. Det är nog den bästa jag gjort i hela mitt liv, alla borde åka till Sydamerika, säger Aina Lesse till Nyheter24.

När Aina kom hem visste hon inte riktigt vad hon ville göra. Hon ville allra helst ut på nya reseäventyr, men kompisarna lös med sin frånvaro eftersom de hade börjat plugga. Sedan anmälde en kompis Aina till Paradise Hotel.

– Det löste ju saken, skrattar Aina.

Är du lik den Aina vi ser i Paradise?
– Ja. En helt normal tjej. Gillar att festa, reser mycket och tycker om att hänga med mina kompisar. En social livsnjutare som tycker om att ha kul. Jag är inte aggressiv av mig alls. Många gånger om jag bråkar med någon så blir det ofta ganska komiskt. Även fast jag gråter och skämmer ut mig så brukar det sluta med skratt.

Hur blev livet efteråt?
– Jag flyttade till Stockholm i samma veva som Paradise Hotel. Mitt liv blev annorlunda direkt, på så många vis. Men jag har i alla fall skitkul och mår så jävla bra. Just nu älskar jag mitt liv. 

"Jag är aldrig otrevlig, bara inte alltid på topp"

Aina berättar om att människor ofta stannar henne på stan för att prata och för att få ta en så kallad "selfie" tillsammans. Hon tycker för det mesta att det är kul men att det ibland kan gå aningen långt. 

– En kväll var jag hemma hos Thobias och kollade på film. Jag var lite nere och på dåligt humör. När jag skulle åka tunnelbana hem var jag skitful, osminkad och hade träningskläder på mig. Så stod jag med mobilen framför ansiktet och gömde mig. Då kom det ett gäng fulla killar som skrek "kom och sätt dig här". Jag ville inte vara otrevlig så jag gick dit. De ville sitta och prata men jag var inte på humör. I teve har jag nästan enbart visat upp min glada sida, men nu förväntar sig folk att jag är så 365 dagar om år, säger Aina och fortsätter:

– Klart folk får komma fram när som helst för jag är aldrig otrevlig. Jag kanske inte bara är helt på topp. 

"Jag är ju inte gjord av sten"

Paradise Hotel har i år kommit att bli en av medie-Sveriges största snackisar och det skrivs flitigt om deltagarna på sociala medier. Både positivt som negativt.

 – Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tar åt mig av det negativa som skrivs. Många säger att det rinner av dem men så är det verkligen inte för mig. Jag läste min flashbacktråd första två veckorna efter att Paradise dragit igång men jag slutade snabbt när jag insåg hur mycket bättre jag mår om jag låter bli. Jag tar åt mig, men jag tar inte till mig, så jag ändrar inte på mig men jag blir kanske lite ledsen. Jag är inte gjord av sten direkt. 

Reaktionerna efter poolsexet 

Under en festkväll på hotellet så hade Aina sex med deltagaren Niklas Örn i en pool. Niklas hade då en relation med den kvinnliga deltagaren A-K

– När jag och Niklas hade sex förtjänade vi lika mycket skit. Jag var bra kompis med A-K men han var också bra kompis med A-K. Jag bröt ju mot den starkaste tjejregeln av dem alla men han sa att han var kär i henne, och ändå kom han undan smärtfritt. Vi var lika dåliga båda två. Sen gick han och hade sex med Mia också. Men ändå var jag den som fick mest skit, säger Aina och fortsätter:

– Sen att Anja fick skit när hon och Samir hade sex, det var ju bara helt sjukt. Totalt obefogat. De gillade ju verkligen varandra, varför skulle hon bli kallad hora om hon ligger med en kille hon är kär i? Alltså herre gud. 

Är det någonting du haft rejäl ångest över från teve?
– Ingen jättestor grej. När jag skällde på Samir över att han hållit på med Emelie när jag samma kväll var med Niklas. Då kände jag att jag kanske borde ha tänkt längre. Jag tyckte synd om Anja så jag tog så klart hennes parti men tänkte inte så långt. Men det fick jag sota för då Samirs fans blev helt galna. 

Du har setts med samma kille nu ett tag Aina... vill du berätta lite om det?
– Haha ja, Viktor Frisk. Vi träffades via Paulina "Paow" Danielsson. Jag visste vem han var och han visste vem jag var. Det låter lite smålarvigt men vi började skriva med varandra på nätet sen flöt det bara på. Vissa har påstått att det är ett PR-trick och det är ju bara sjukt. Hur fattig min karriär än var så skulle jag aldrig få för mig att köra ett PR-trick där jag påstås gilla någon jag inte ens gillar?

Vad är det bästa med Viktor?
– Han är ganska mycket som mig, han är väldigt glad. Ingen deppig kille med issues som man måste liva upp. Han har så himla mycket energi och är väldigt rolig att vara med, det tycker jag är det viktigaste i en relation. Jag är imponerad av att han är så driven, han är trots allt bara 18 men har kommit väldigt långt.   

Hur ser dina framtidsplaner ut?
– Alla säger att man ska smida medan järnet är varmt och det blir man lite stressad av. Jag gör det bästa jag kan och försöker att fokusera på det jag tycker är kul och vill syssla med, och det är inte bargig. Visst är det kul, men jag vill verkligen göra det jag själv gillar nu. Podden är det många stora planer med, den har på kort tid blivit väldigt stor. Jag tycker att det är kul med teve och radio, så jag hoppas att jag får fler chanser inom det, avslutar Aina.