Madeleine Martin och Hans Wiklund gästas av Martin Wallström.
Madeleine Martin och Hans Wiklund gästas av Martin Wallström.

Wiklunds och Martins podcast: Superman och kapten klänning

Varje vecka bjuder Hans Wiklund, filmexpert på Viasat Film, och filmstjärnan Madeleine Martin in välkända gäster från filmens värld in till att prata film – och massa annat.


Läs fler recensioner och tyck till

Vad tycker du om filmen?

Bli din egen recensent på Filmtipset här 

Läs också fler recensioner på Filmtipset här

I denna veckas podcast från Viasat Film gästas Madeleine Martin och Hans Wiklund av skådespelaren Martin Wallström. Wallström är just nu aktuell i Stockholm Stories. Ni har tidigare sett honom som tveksam snut i Snabba Cash 3, löjligt snygg dandy i Ego och i de flesta svenska deckarserierna de senaste tio åren. 

Efter recensioner av Tommy och Den stora skönheten avslöjar Madde att hon snubblar på pudlar och barn och att hon en gång dunkat ner Jonas Karlsson. Sedan hamnar Hans och Martin i diskussion om röstcasting.

"De ville ha en röst som lät som en snygg kille" 

Hans blev uppringd för att testa som Superman i nya Lego-filmen.

– De ville ha en röst som lät som en snygg kille. Jag blev sinnessjukt smickrad så klart. Jag började läsa, försökte låta snygg, men nej. Det skulle vara: HALLÅ, DET ÄR JAG SOM ÄR SUPERMAN! De ringde inte ens tillbaka och berättade att jag inte fått rollen.

"Fy fan vad det här är äckligt"

Martin delar Hans negativa upplevelse:

– Du går in på en röstcasting – och så sitter det en nisse där som är och låter precis som alla de där figurerna: Tjena, tjena – hej och hå – Och man står där och tänker att: Fy fan vad det här är äckligt. De vill ju bara att man ska låta som de gör. OM ni röstcastare hör detta: Ring mig aldrig igen.

Lyssna på avsnittet här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.