Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wiklunds och Martins podcast: Superman och kapten klänning

- 18/03/2014, 14:08
Madeleine Martin och Hans Wiklund gästas av Martin Wallström.

Madeleine Martin och Hans Wiklund gästas av Martin Wallström.

Varje vecka bjuder Hans Wiklund, filmexpert på Viasat Film, och filmstjärnan Madeleine Martin in välkända gäster från filmens värld in till att prata film – och massa annat.

I denna veckas podcast från Viasat Film gästas Madeleine Martin och Hans Wiklund av skådespelaren Martin Wallström. Wallström är just nu aktuell i Stockholm Stories. Ni har tidigare sett honom som tveksam snut i Snabba Cash 3, löjligt snygg dandy i Ego och i de flesta svenska deckarserierna de senaste tio åren. 

Efter recensioner av Tommy och Den stora skönheten avslöjar Madde att hon snubblar på pudlar och barn och att hon en gång dunkat ner Jonas Karlsson. Sedan hamnar Hans och Martin i diskussion om röstcasting.

"De ville ha en röst som lät som en snygg kille" 

Hans blev uppringd för att testa som Superman i nya Lego-filmen.

– De ville ha en röst som lät som en snygg kille. Jag blev sinnessjukt smickrad så klart. Jag började läsa, försökte låta snygg, men nej. Det skulle vara: HALLÅ, DET ÄR JAG SOM ÄR SUPERMAN! De ringde inte ens tillbaka och berättade att jag inte fått rollen.

"Fy fan vad det här är äckligt"

Martin delar Hans negativa upplevelse:

– Du går in på en röstcasting – och så sitter det en nisse där som är och låter precis som alla de där figurerna: Tjena, tjena – hej och hå – Och man står där och tänker att: Fy fan vad det här är äckligt. De vill ju bara att man ska låta som de gör. OM ni röstcastare hör detta: Ring mig aldrig igen.

Lyssna på avsnittet här.