Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

”Jay-Z trodde Solange var Beyoncé och viskade snuskiga saker till henne”

- 19/05/2014, 15:33 -

Efter ett kort uppehåll från Nyheter24 är äntligen Sveriges mest insatta musikpod tillbaka och det är ingen vanlig comeback

Denna vecka spekulerar En vän med en pod fritt om varförSolange gick loss på Jay-Z i den där hissen. Var det så att Jay-Z inte sågskillnad på Solange och Beyoncé och gick fram och viskade snuskigheter iSolanges öra?

När podden spelades in var det fortfarande en sanning attindiegudfadern Morrissey hade skaffat twitter vilket ledde En vän med en pod inpå en lek som heter ”Hitler eller Morrissey”. Kontroversiellt? You bet. Roligt?Lyssna och bedöm själv.

Dessutom blir det snack om hur många plattor Yohioegentligen har sålt i Japan, Labyrints politiska sprängkraft och varför KanyeWest tror att han är Jesus. Ett fantastiskt roligt avsnitt fullmatat med debästa musiktipsen och det hetaste skvallret från musikvärlden. Så sitt inte där och glo. In och lyssna!Frågor och funderingar mailar ni till envanmedenpod@gmail.com

Lyssna på avsnittet här:

 

Eller lyssna på avsnittet via Spotify.