Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Daniel Paris träffar hip hop-legendarerna Ison och Fille

- 20/05/2014, 13:23 -
Daniel Paris möter hip hop-legenderna.
1 av 2

Daniel Paris möter hip hop-legenderna.

Samt får lite styletips av modebloggare Caroline Roxy.
2 av 2

Samt får lite styletips av modebloggare Caroline Roxy.

Spana in det senaste avsnittet av Nöjeskoll där Daniel Paris uppdaterar dig om allt du behöver veta inför sommarens festivaler.

Ännu en sommar fylld av grymma festivaler närmar sig och Nöjeskolls Daniel Paris skickas ut på nya uppdrag för att ta reda på allt som har med ämnet att göra. . I detta avsnitt får han hjälp av modebloggaren Caroline Roxy att fixa den ultimata festivalstilen.

– Du ska inte vara allt för uppklädd då du vill röja. Det viktigaste är ett bra sköna skor, så du kan gå omkring på festivalområdet utan att få ont i fötterna, berättar Caroline för Daniel som står och byter om. 

Möter hip hop-legenderna

Men styletipsen är långt ifrån allt i detta fullspäckade avsnitt. Daniel möter nämligen hip hop-legenderna Ison och Fille. De berättar bland annat om sina planer inför sommaren, om att bolla musik med sin mamma samt Isons nya bok. 

Se avsnittet här.

Ison & Fille - Länge leve vi