Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför höll Emilia Carpinisan äktenskapet hemligt

- 17/07/2012, 12:00 -
Paret fick hastigt ställa in det datumet Chris och Emilia först planerat för att sedan gifta sig fyra dagar senare i ett annat kapell.
1 av 4

Paret fick hastigt ställa in det datumet Chris och Emilia först planerat för att sedan gifta sig fyra dagar senare i ett annat kapell.

Exklusiv bild för Nyheter24/Privat/Emilia Carpinisan

Här kastar hon kläderna.
2 av 4

Här kastar hon kläderna.

FAKSIMIL TV3

Emilia är nu säker på att Chris är mannen i hennes liv och att paret kommer att vara gifta livet ut.
3 av 4

Emilia är nu säker på att Chris är mannen i hennes liv och att paret kommer att vara gifta livet ut.

Privat/Emilia Carpinisan

4 av 4

Privat/Emilia Carpinisan

"Lyckan i LA"-profilen Emilia Carpinisan är numera lyckligt gift, men det dröjde länge innan hon berättade om bröllopet. – Jag skrattade genom hela ceremonin för jag var så sjukt nervös och förstod inte riktigt vad som pågick, berättar profilen för Nyheter24.

Redan i februari gifte sig "Lyckan i LA"-profilen Emilia Carpinisan, 26, med sin stora kärlek Chris Aquila i USA. Men det var inte förrän i slutet av juni och efter att TV3:s omtalade program "Lyckan i LA" slutat sändas som Carpinisan valde att avslöja sin hemlighet.

Varför valde ni att hålla äktenskapet hemligt?

– För allt var så himla skakigt i början och vi ville inte komma ut med det förrän vi var helt hundra på att vi hade gjort rätt val, berättar Emilia för Nyheter24:s Emma Malmlöf.

Paret hade först planerat ett romatiskt litet bröllop i Beverly Hills på alla hjärtans dag i år men stoppades av andra planer som oväntat dök upp.

Vi försökte boka om så fort som möjligt på samma ställe men dom hade inte tid förrän en månad senare så vi fick ta ett kapell nära Los Angeles flygplats LAX för dom hade tid fyra dagar senare.

– Alla gäster fick beskedet om ändringen men vissa kunde inte komma den nya dagen vi hade bokat in så det var lite tråkigt. Vi bjöd egentligen inte ens många från början för vi ville inte göra det till en stor grej och det var en sådan implusgrej.

Paret träffades för bara två år sedan men föll för varandra på en gång.

– Jag kände direkt att det kändes rätt med honom. Jag hade hört en hel del om han sen innan från Rebecka och dom andra från "Lyckan i La" för dom kände honom sedan innan. Jag fick höra både bra och dåliga saker men jag ville få en egen uppfattning så jag gav han en chans att visa vem han var. Jag både hatade och älskade han i början men jag visste att det var rätt kille för mig, berättar Emilia.

– En dag så skojade vi bara om att vi skulle gifta oss och skojeriet blev till seriöst prat och vi bara bestämde oss för att gifta oss. Utan att egentligen tänka och analysera det för mycket.

Hade ni pratat om äktenskap innan?

– Nej inte alls. Det kom bara upp som ett skämt som sagt och blev seriöst direkt.

Vad tänkte du precis innan ni bytte ringar?

– Jag skrattade genom hela ceremonin för jag var så sjukt nervös och förstod inte riktigt vad som pågick. När vi utbytte ringar så tänkte jag heregud jag håller på att gifta mig och det är på riktigt.

 

"Det är många som gifter sig för att få stanna här"

 

Du skriver att du älskar livet som gift, hur har ditt liv förändrats?

– Jag har blivit lugnare och jag fokuserar mer på det som är viktigt. Jag har en familj nu, vi köpte en valp för ett par månader sedan, och jag har inte bara mig själv att tänka på. Jag älskar att ha någon att dela allt med och jag och Chris har så sjukt mycket gemensamt så vi gör typ allt tillsammans.

Jag ser att någon kommenterat i din blogg att det kan ha varit för att du skulle få uppehållstillstånd i USA, hur ser du på det?

– Jag klandrar inte folk som säger det för det är så många som gifter sig för att få stanna här. Men jag och Chris älskar verkligen varandra så vi skulle ha gift oss i vilken fall som helst. Att jag har fått "Green Card" är bara en bonus.

Hur tänker du kring äktenskap? Tror du att ni kommer att vara gifta livet ut?

– Jag tror absolut att vi kommer vara gifta för resten av livet. Det känns så himla rätt så jag ser inte ett liv utan han som ett alternativ. Det gäller bara att hålla kärleken vid liv och inte svika varandra, då ska det inte vara några problem att hålla ihop livet ut.

Följer Chris med hem till Sverige nu när du åker hem?

– Chris har ju redan varit i Sverige med mig, vi var där i mars i år. Han älskade det men tyckte att det var för kallt och att folk såg rätt tråkiga och deppiga ut. Nu när jag ska till Sverige, förhoppningsvis väldigt snart, så tror jag inte att han ska med för han har mycket jobb här och jag behöver lite ensamtid med min familj.

Hur fungerar det att jobba med den man är tillsammans med?

– Det funkar hur bra som helst, vi älskar ju båda att göra det vi gör. Vi kommer väldigt bra överens så vi har väldigt lite problem.

Blev allvarligt sjuk

När Emilia kan komma hem till Sverige är ännu oklart. I mitten på juni drabbades Emilia plötsligt av en infektion i både knät och även i sitt blod som gjorde att hon tvingades ligga på sjukhus under flera veckor. Väl hemma blev Emilia sängliggande med feber.

– Förutom problemet med knät så är det jättesvårt att komma tillbaka till en vanlig vardag. Jag har svårt att få tillbaka motivationen och det är skitjobbigt. Mitt vänstra ben har inga muskler kvar så jag maste börja bygga upp det igen men jag vet inte riktigt hur och ingen har sagt till mig vad jag ska göra.

– Jag tror verkligen jag maste komma härifran ett tag, skriver Emilia i sin blogg efter att ha kämpat vidare med den elaka infektionen.