Tisdag 22 Jun
Stockholm

Dessies nya bil värd en och en halv miljon

Dessie planerar att slå på stort, och det är inte en liten futtig Fiat som står på inköpslistan.
1 av 5
Dessie planerar att slå på stort, och det är inte en liten futtig Fiat som står på inköpslistan. Foto: Stella Pictures/Getty Images
Värd pengarna? Det är dock en mörkt grön pärla som Dessie tittat på.
2 av 5
Värd pengarna? Det är dock en mörkt grön pärla som Dessie tittat på. Foto: Getty Images
Ellen DeGeneres kör även hon Porsche. Ett märke som inte minst är populärt bland stora stjärnor.
3 av 5
Ellen DeGeneres kör även hon Porsche. Ett märke som inte minst är populärt bland stora stjärnor. Foto: Getty Images
En plats för Dessie?
4 av 5
En plats för Dessie?. Foto: Getty Images
Hon är bara 18 men säger sig ha sparat pengar sedan hon var 14 så att bloggerskan ska kunna köpa precis det hon vill.
5 av 5
Hon är bara 18 men säger sig ha sparat pengar sedan hon var 14 så att bloggerskan ska kunna köpa precis det hon vill. Foto: Stella Pictures

18 år och snart ägare till en Porsche för över miljonen. Storbloggaren Dessies tidigare lyxköp är ingenting emot bilen hon planerar köpa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Så fort går lyxåket
Det är ingen liten leksaksbil Dessie planerar att köpa. Bilen har en toppfart på 310 kilometer i timmen och accelererar på strax under fyra sekunder från 0 till 100 kilometer i timmen.
Det går bra nu. Storbloggaren Desiree "Dessie" Nilsson, 18, är känd för att leva det glamourösa livet och nu planerar hon att ta sin redan lyxiga tillvaro till en helt ny nivå. I sin blogg skriver hon om sitt nästa köp som skiljer sig ordentligt från märkesväskor och skor i prisklass. Det är en Porsche Turbo som kostar närmare 1,5 miljoner kronor som Dessie funderar på att köpa under sommaren, för att sedan göra gatorna osäkra med. 

Men läsarna uppskattar inte 18-åringens smak för lyx. Kommentarsfältet har fyllts med hånfulla svar på inlägget, inte minst för att bloggerskan ännu inte tagit sitt körkort och för att många tvivlar på hennes ekonomiska status.

– Inte för att vara taskig men du gör allt för att få det som om du var rik, skriver signaturen Lilli

– Sanningshalten i det här inlägget känns lika troligt som att jag åker till jupiter morgon efter jag vunnit några miljoner på triss, skriver en annan. 

"Jag har sparat"

Men Dessie är inte sen att försvara sig i ett nytt inlägg.

– Jag har sparat pengar sedan jag var 14 år och även fast folk inte vill tro det tjänar jag rätt bra pengar, mer än medel, och jag sparar som fan och har gjort det i flera år. 

– Varför skulle jag då inte ha pengar till att köpa nått dyrare, vad är det som gör det helt omöjligt? frågar hon sig. 

Men planerar bloggerskan att köpa bilen begagnad får hon ändå tömma spargrisen rejält. Enligt annonser hos olika återförsäljare av begagnade bilar säljs samma modell för närmare 700 000 kronor.
Kommentera
Kopiera länk
Dela