Familjens barnflicka rymde enligt Zytomierska under en resa till USA.
1 av 3
Familjens barnflicka rymde enligt Zytomierska under en resa till USA. - Foto: All Over Press/Patrik Österberg
...Och Bingo Rimér och Katrins son Ringo blev utan barnpassning från annat håll.
2 av 3
...Och Bingo Rimér och Katrins son Ringo blev utan barnpassning från annat håll. - Foto: Stella Pictures
Nu menar Katrin att hon tror att barnflickan är kvar i USA och "horar".
3 av 3
Nu menar Katrin att hon tror att barnflickan är kvar i USA och "horar". - Foto: EEROBILD/All Over Press Sweden

Katrin om barnflickan: "Förmodligen kvar i USA och horar"

Räcker det inte nu? Bloggerskan siar syrligt om vad som hänt hennes barnflicka.


Utdrag från blogginlägget förra året

"Vår barnflicka har rymt. Hon gjorde det för ett tag sedan men jag har inte velat säga något då jag inte har vetat hur jag ska ställa mig det hela"

"Jag skriver det här inlägget för att folk ska få veta vilket svin den här människan är. Jag litade på henne och hon svek mig. Jag hoppas att hennes chef på kinakrogen tar tillbaka henne och att hon resten av sitt liv kommer att servera yakiniku för 1500 kronor i månaden. Jag önskar henne allt ont och jag kommer aldrig tillåta henne ett liv i Sverige"

"Hör jag att hon kommit till Sverige för jobb så kommer jag att sätta stopp för det. Jag har gjort det förr och jag gör det med lätthet igen".

— Folk ska få veta vilket svin den här människan är. Jag litade på henne och hon svek mig. Jag hoppas att hennes chef på kinakrogen tar tillbaka henne och att hon resten av sitt liv kommer att servera yakiniku för 1500 kronor i månaden. Jag önskar henne allt ont och jag kommer aldrig tillåta henne ett liv i Sverige. Så lät det i december förra året när Katrin Zytomierska, 34, i sin blogg berättade att hennes barnflicka, med ursprung från Polen, rymt under en gemensam resa till USA. 

Nu, sju månader senare svarar Katrin i en frågestund på en läsares undran om vad som hände med barnflickan.

 — Jag har ingen aning vad som hänt med henne. Förmodligen är hon kvar i USA och horar, skriver Zytomierska. 


Fick kritik i samband med rymningen

Kort efter att det hatiska inlägget publicerats i slutet på förra året gick facket ut och kritiserade Zytomierskas agerande.

— Att hämnas på den anställde på det här sättet är inte okej. Det går inte att sitta och gissa vad som hänt och sedan anklaga henne även om det är ett svek och hon har rymt, sa Gunilla Bäcklund, ombudsman på fackförbundet Unionen till Nyheter24 då.

Katrin anmäldes även för olaga hot med anledning att hon hängt ut sin barnflicka på bloggen med namn och bild samt texten "Wanted dead or alive".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!