Hugo Rosas har inte så mycket mer på en vanlig "bucket list" att bocka av.
Hugo Rosas har inte så mycket mer på en vanlig "bucket list" att bocka av. - Foto: Privat/Bilden är ett montage

Gör om det här om du kan - och vågar

Hugo Rosas listar sina sjukaste utmaningar. Som dessutom fångats på film.
— Jag stod på räcket och tänkte ”landar jag fel nu så är det kört".


Dejtat Linda Rosing
Hugo inledde sin tid i rampljuset i programmet "Den rätta för Rosing" 2009. I vilket Linda Rosing, då 35 år, skulle finna kärleken. Bland flera män blev Rosas, då 19 år, utvald - men bland annat åldersskillnaden satte stopp för en eventuell romans.
Läs Rosas blogg här.
Parodi på Kissie eller att under några smärtsamma minuter vaxa bort allt hår i de intima regionerna. Hugo Rosas, 22, har fått tusentals läsare att träna magmusklerna när de suttit framför datorn och skrattat åt bloggarens galna videoklipp. Men det är ingenting.

För Nyheter24 listar han sina galnaste utmaningar.

5. 
Åka rallybil. — Den får femteplatsen för att det var grymt roligt att åka med i en riktig rallybil. 200 kilometer i timmen på en grusväg.


4. Biltvätten. — Den var okej men lite läskig eftersom att mitt ben fastnade i en av ”rullarna” som tvättar.


3. Skjuten med Paintball. — Gjorde ont som fan eftersom jag endast hade suspensoar på mig. Började blöda ganska mycket och jag fick infektion i ett av såren, inte svinroligt.


2. Dödshopp. — Jag brukar sällan vara nervös inför ”galna” saker men när jag skulle hoppa från Västerbron så måste jag erkänna att jag var nervös. Jag stod på räcket och tänkte ”landar jag fel nu så är det kört” men allt gick bra och jag klarade mig fint.


1. Frillan. — Eftersom att jag är ganska fåfäng och var tvungen att gå med denna munkfrisyr i en vecka så var den här utmaningen väldigt jobbig för mig. Den jobbigaste, helt klart. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!