undefined
1 av 4
undefined - Foto: Stella Pictures
undefined
2 av 4
undefined - Foto: EEROBILD / All Over Press.
undefined
3 av 4
undefined - Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
undefined
4 av 4
undefined - Foto: All over press

Kenza blir ingen popstjärna - bryter med skivbolaget

Ett år har gått sedan Kenza Zouiten avslöjade att hon skulle bli popstjärna. Men när erbjudandet om spelningar dök upp drog sig 21-åringen ur.


Har fullt upp

I vinter släpper Kenza sin egen klädkollektion, det avslöjar hon i samma frågestund. Tidigare har bloggaren designat för redan befintliga märken och butiker som Jofama och Guldfynd - men nu tar hon alltså ett steg längre på egen hand. 

Hon beskriver den som "chic och söt med attityd".

För drygt ett år sedan avlöjade Kenza Zouiten, 21, att hennes debutskiva skulle komma till hösten. Men när löven föll lades skivan på is och på skivbolaget Universal Music var man förtegen. Likaså bloggaren själv.

— Vi avvaktar lite med det just nu, sa bloggerskan till Nyheter24 då

Nu bekräftar Zouiten via en frågestund i bloggen att samarbetet med skivbolaget är brutet. Och att det var Kenza själv som tog beslutet.

"De ville skicka ut mig på spelningar"

— Kort och gott bestämde jag mig för att avsluta avtalet med Universal för att jag kände mig inte redo, skriver hon och fortsätter:

— De gillade det jag och producenten hade jobbat ihop och ville skicka ut mig på spelningar och sånt redan i höst. Jag bajsade på mig av bara tanken och fick känna efter ordentligt. Jag fegade ur och jag kommer få leva med ”tänk om” hela livet haha. 

Anledningen till beslutet säger bloggaren är att hon inte ville kasta sig in i något hon inte kände helhjärtat för.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!