Fredag 18 Jun
Stockholm

Jackie Ferm: Här kommer min hemska sanning

Jackie Ferm berättar i ett öppet inlägg om sina svåra år.
1 av 3
Jackie Ferm berättar i ett öppet inlägg om sina svåra år. Foto: David Sica/Stella Pictures
Bloggerskan skriver öppet om sina tidigare relationer.
2 av 3
Bloggerskan skriver öppet om sina tidigare relationer. Foto: Yessica Thor/Stella Pictures
Jackie Ferm ser ljust på framtiden.
3 av 3
Jackie Ferm ser ljust på framtiden. Foto: Yessica Thor/Stella Pictures

Nu berättar bloggerskan Jackie Ferm om sina destruktiva kärleksrelationer – blod, blåmärken, kraschade lyxbilar och utspårat sex.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skandalbloggerskan Jackie Ferm, 22, publicerade igår kväll ett öppenhjärtigt inlägg på sin välbesökta blogg. Den annars så tuffa och hårda Jackie Ferm släppte på garden och berättade om sin komplicerade relation till män och sin syn på kärlek.

–  Här kommer min hemska sanning som jag skäms så mycket över, att jag faktiskt gjort illa personer, skriver Jackie Ferm.

Jackie Ferm har haft en svår uppväxt som dotter till en mamma med missbrukarproblem och en pappa i bankrånaren Lars-Inge Svartenbrandt, 67, som har suttit i fängelse i mer än 40 år. Som vuxen har Jackie Ferm sökt sig till destruktiva och våldsamma relationer.

Blod, blåmärken och kraschade lyxbilar 
I sin blogg berättar nu Jackie om svartsjukedramer och blodiga bråk i sina tidigare kärleksrelationer. 

– Bråk om svartsjuka har ibland varit så illa att någon blödde. Jag gav mig inte förrän jag fick höra vad jag ville. Ju mer svartsjuk jag var, desto mer svartsjuk blev han. Under tiden jag har haft förhållanden har jag alltid sett till att ha någon flirt vid sidan om. Bara utifall att jag blir lämnad. Att de visste att jag flirtade med andra gjorde dem alltid galna så klart, och berättar vidare att hon själv anser att hon har varit "den hemska" i relationer. Att hon lämnat varje pojkvän med ett krossat hjärta.  

Bråken i Jackies relationer var inte bara många – ett av dem blev riktigt dyrt. Efter ett av svartsjukegrälen stal Jackie Ferm sin pojkväns bilnycklar och körde av misstag rakt in i en lyktstolpe. Den nya bilen som var värd flera hundra tusen totalkvaddades.

– Men även efter det var vi tillsammans i flera år. Jag förstår inte hur han orkade med mig, skriver hon.

Hade för hårt sex – blev nästan vräkt
I samma blogginlägg beskriver hon sitt sexliv som lika passionerat och dramatiskt som bråken.

– Jag har ärligt talat prövat allt man kan göra i sexväg förutom det enligt mig, riktigt äckliga som avföring. Bondage, leksaker, oljor, stearin, public places, trekanter, allt. En gång så vilt att sängen brakade ihop. Självklart klagade alltid grannarna. Vi blev nästan vräkta, skriver hon. 

 Under sina singelår träffade Jackie Ferm både män och kvinnor – något som ibland skrämde hennes killar. 

Produktionsbolaget ryckte in 
Jackie Ferm blev känd efter att ha vunnit dokusåpan "Paradise Hotel" år 2009. I bloggen förklarar hon att dokusåpan var en väg ut; ett sätt att lämna en komplicerad relation hon då befann sig i. 

Pojkvännen ringde produktionsbolaget varje dag under inspelningen men de svarade aldrig på hans samtal.
De hade sett att Jackie Ferms kropp var täckt av sår och blåmärken och ville skydda henne. De var rädda att hon inte skulle klara av inspelningen. Produktionsbolaget betalade också för hennes sjukhusvistelse och antibiotika.

– Jag mådde skit under inspelningarna och satt ofta och grät när kameran inte var fokuserad på mig.

"Pappa talade alltid illa om män"
Lars - Inge Svartenbrandt, Jackie Ferms pappa och en av Sveriges mest kända brottslingar, påverkade sin dotters relation till män. 
– Eftersom min pappa alltid talat om män på ett dåligt sätt så förlorade jag nog respekten för dom, skriver Jackie vidare i sin blogg. 

Hon beskriver män som leksaker hon älskade över allt annat men kunde göra som hon ville med eftersom de "var djur som bara ville en sak." Hon utsatte dem för olika test för att se hur mycket de var villiga att offra för henne.

– Jag var van vid att den som älskar dig gör dig illa. Det ska man ta för kärlekens skull, vilket jag idag vet inte stämmer, skriver Jackie. 

Ny kärlek
Anledningen till att Jackie Ferm väljer att öppna sig verkar vara att det numera finns flera potentiella män som har satt Jackies hjärta i brand. Nu vill hon göra upp med sitt förflutna och ge sig in i i ett nytt liv med nya äventyr. Vi på Nyheter24 tycker att Jackie är modig som vågar vara så ärlig och önskar henne all lycka med framtida relationer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela