Jackie Ferm berättar i ett öppet inlägg om sina svåra år.
1 av 3
Jackie Ferm berättar i ett öppet inlägg om sina svåra år. - Foto: David Sica/Stella Pictures
Bloggerskan skriver öppet om sina tidigare relationer.
2 av 3
Bloggerskan skriver öppet om sina tidigare relationer. - Foto: Yessica Thor/Stella Pictures
Jackie Ferm ser ljust på framtiden.
3 av 3
Jackie Ferm ser ljust på framtiden. - Foto: Yessica Thor/Stella Pictures

Jackie Ferm: Här kommer min hemska sanning

Nu berättar bloggerskan Jackie Ferm om sina destruktiva kärleksrelationer – blod, blåmärken, kraschade lyxbilar och utspårat sex.


Skandalbloggerskan Jackie Ferm, 22, publicerade igår kväll ett öppenhjärtigt inlägg på sin välbesökta blogg. Den annars så tuffa och hårda Jackie Ferm släppte på garden och berättade om sin komplicerade relation till män och sin syn på kärlek.

–  Här kommer min hemska sanning som jag skäms så mycket över, att jag faktiskt gjort illa personer, skriver Jackie Ferm.

Jackie Ferm har haft en svår uppväxt som dotter till en mamma med missbrukarproblem och en pappa i bankrånaren Lars-Inge Svartenbrandt, 67, som har suttit i fängelse i mer än 40 år. Som vuxen har Jackie Ferm sökt sig till destruktiva och våldsamma relationer.

Blod, blåmärken och kraschade lyxbilar 
I sin blogg berättar nu Jackie om svartsjukedramer och blodiga bråk i sina tidigare kärleksrelationer. 

– Bråk om svartsjuka har ibland varit så illa att någon blödde. Jag gav mig inte förrän jag fick höra vad jag ville. Ju mer svartsjuk jag var, desto mer svartsjuk blev han. Under tiden jag har haft förhållanden har jag alltid sett till att ha någon flirt vid sidan om. Bara utifall att jag blir lämnad. Att de visste att jag flirtade med andra gjorde dem alltid galna så klart, och berättar vidare att hon själv anser att hon har varit "den hemska" i relationer. Att hon lämnat varje pojkvän med ett krossat hjärta.  

Bråken i Jackies relationer var inte bara många – ett av dem blev riktigt dyrt. Efter ett av svartsjukegrälen stal Jackie Ferm sin pojkväns bilnycklar och körde av misstag rakt in i en lyktstolpe. Den nya bilen som var värd flera hundra tusen totalkvaddades.

– Men även efter det var vi tillsammans i flera år. Jag förstår inte hur han orkade med mig, skriver hon.

Hade för hårt sex – blev nästan vräkt
I samma blogginlägg beskriver hon sitt sexliv som lika passionerat och dramatiskt som bråken.

– Jag har ärligt talat prövat allt man kan göra i sexväg förutom det enligt mig, riktigt äckliga som avföring. Bondage, leksaker, oljor, stearin, public places, trekanter, allt. En gång så vilt att sängen brakade ihop. Självklart klagade alltid grannarna. Vi blev nästan vräkta, skriver hon. 

 Under sina singelår träffade Jackie Ferm både män och kvinnor – något som ibland skrämde hennes killar. 

Produktionsbolaget ryckte in 
Jackie Ferm blev känd efter att ha vunnit dokusåpan "Paradise Hotel" år 2009. I bloggen förklarar hon att dokusåpan var en väg ut; ett sätt att lämna en komplicerad relation hon då befann sig i. 

Pojkvännen ringde produktionsbolaget varje dag under inspelningen men de svarade aldrig på hans samtal.
De hade sett att Jackie Ferms kropp var täckt av sår och blåmärken och ville skydda henne. De var rädda att hon inte skulle klara av inspelningen. Produktionsbolaget betalade också för hennes sjukhusvistelse och antibiotika.

– Jag mådde skit under inspelningarna och satt ofta och grät när kameran inte var fokuserad på mig.

"Pappa talade alltid illa om män"
Lars - Inge Svartenbrandt, Jackie Ferms pappa och en av Sveriges mest kända brottslingar, påverkade sin dotters relation till män. 
– Eftersom min pappa alltid talat om män på ett dåligt sätt så förlorade jag nog respekten för dom, skriver Jackie vidare i sin blogg. 

Hon beskriver män som leksaker hon älskade över allt annat men kunde göra som hon ville med eftersom de "var djur som bara ville en sak." Hon utsatte dem för olika test för att se hur mycket de var villiga att offra för henne.

– Jag var van vid att den som älskar dig gör dig illa. Det ska man ta för kärlekens skull, vilket jag idag vet inte stämmer, skriver Jackie. 

Ny kärlek
Anledningen till att Jackie Ferm väljer att öppna sig verkar vara att det numera finns flera potentiella män som har satt Jackies hjärta i brand. Nu vill hon göra upp med sitt förflutna och ge sig in i i ett nytt liv med nya äventyr. Vi på Nyheter24 tycker att Jackie är modig som vågar vara så ärlig och önskar henne all lycka med framtida relationer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.