Isabella Löwengrip bloggade om sin bebismardröm.
1 av 4
Isabella Löwengrip bloggade om sin bebismardröm. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Isabella Löwengrip vaknade gråtandes efter sin bebismardröm.
2 av 4
Isabella Löwengrip vaknade gråtandes efter sin bebismardröm. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Det tog ungefär en minut innan det gick upp för Isabella Löwengrip att det bara vara en dröm.
3 av 4
Det tog ungefär en minut innan det gick upp för Isabella Löwengrip att det bara vara en dröm. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Tur att kärleken och den blivande sambon Odd Spångberg finns vid bloggerskans sida.
4 av 4
Tur att kärleken och den blivande sambon Odd Spångberg finns vid bloggerskans sida. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures

Nu drömmer Blondinbella om barn

Bloggstjärnan Isabella Löwengrip drömmer om bebisar – och nu tror läsarna att hon kan vara gravid.


Bloggerskan Isabella Löwengrip, 21, befinner sig i skrivande stund i Hamptons där hon skriver en bok. Hemma i Sverige väntar pojkvännen och blivande sambon Odd Spångberg, 24, som tidigare i veckan köpte en drömlägenhet till paret.

Men allt är inte frid och fröjd för Blondinbella. I sin blogg skriver hon om sin mardröm – att föda en bebis tillsammans med Odd och sedan tappa bort den. 

– Gud jag drömde världens mardröm inatt. Jag vaknade upp gråtandes och det tog cirka en minut innan jag förstod att det var en dröm. Ringde Odd sedan vilket lugnade mig. Hur som helst så handlade den om att jag och Odd fick barn men jag tappade bort bebisen (!!), Odd var så förtvivlad och lämnade mig. Jag flyttade till Hamptons för att jag mådde så dåligt på grund av bebisen. När jag vaknade trodde jag alltså att jag var inne i allt det här. Så fruktansvärt!! Vad kan den betyda egentligen?, skriver Isabella i sin blogg i ett inlägg med titeln "Hemska drömmar". 

På bilden till inlägget så poserar Blondinbella med en alkoholfri mojito – och nu spekulerar Isabellas läsare i kommentarerna huruvida bloggstjärnan är gravid. 

"Många har sagt att de drömt mycket mardrömmar om bebisen när de varit gravida. Du kanske är gravid :-)", skriver signaturen Emelie, och läsaren Marie är även hon inne på samma spår: "Gravid? Dessutom dricker du alkoholfria drinkar?.. Hum…"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!