Tisdag 7 Dec
Stockholm

Kenza: Är i en jävligt förvirrad period

Kenza har brutit kontakten med sin pappa – något som tar hårt på bloggstjärnan.
1 av 2
Kenza har brutit kontakten med sin pappa – något som tar hårt på bloggstjärnan. Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Kenza skriver i ett öppenhjärtligt inlägg om sin svåra tid.
2 av 2
Kenza skriver i ett öppenhjärtligt inlägg om sin svåra tid. Foto: Robert Eklund/Stella Pictures

Stjärbloggerskan Kenza Zouiten har brutit kontakten med sin alkoholiserade far – nu mår hon mycket dåligt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Om det finns bilder i bilagan kommer de inte att visas. Hämta den ursprungliga bilagan

Sveriges mest lästa bloggerska Kenza Zouiten, 21 har mått väldigt dåligt de senaste månaderna. I sin blogg  berättar hon om sin svåra tid. 
– Det känns som att jag aldrig kan må riktigt bra, hur jag än gör, vad för beslut jag än tar… Minsta lilla motvind bryter ned mig totalt och jag kan ligga en hel dag och bara stirra in i väggen, skriver Kenza.

Hon förklarar att en anledning till att hon mår så dåligt är att hon för ett tag sedan bröt kontakten med sin alkoholiserade pappa.
– Som jag skrev förut så bröt jag kontakten med min sjuka och och alkoholiserade far för ett tag sen och även om det var för mitt eget bästa så är det inte direkt det lättaste.

Trött på att vara perfekt
Kenza är trött på läsarnas bild av henne som perfekt. Hon orkar inte leva upp till den mediala bilden av sig själv längre.
– Det är inte heller det lättaste att skriva en rolig blogg där folk hela tiden förväntar sig att man ska vara felfri när man inte riktigt mår på topp. Denna ständiga jävla pressen där folk av någon anledning fått för sig att jag är en perfekt liten ängel som inte skulle göra en fluga förnär, skriver hon vidare. Hon ber även sina läsare om att ha lite tålamod med henne just nu eftersom att hon befinner sig i en "jävligt förvirrad period". 

Blev ingen popstjärna
Det har varit mycket arbete för Kenza den senaste tiden och trots att det mesta har gått hennes väg så har hon också åkt på en del nitar. Som Nyheter24 skrev förra veckan bröt stjärnbloggerskan med skivbolaget Universal och då krossades även hennes popstjärnedrömmar.
– Kort och gott bestämde jag mig för att avsluta avtalet med Universal för att jag inte kände mig redo. Det gillade det jag och producenten hade jobbat ihop och ville skicka ut mig på spelningar och sång redan i höst. Jag bajsade på mig bara av tanken och fick känna efter ordentligt. Jag fegade ur och jag kommer få leva med "tänk om" hela livet, skrev hon då. 

"Jag höll på dö och ingen gjorde ett jävla skit"
Även Kenzas tidigare kollega Tyra Sjöstedt, 26, som Kenza gjorde "Kenza & Tyra Show" på Nyheter24 för, har öppet berättat om sin depression.  
– Jag tyckte att jag höll på att dö, och ingen gjorde ett jävla skit. Det är väl inte många som vågar erkänna att man tänker så, men jag kan faktiskt erkänna det, skrev Tyra Sjöstedt i ett inlägg nyligen. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela