Relationen var enligt Jockiboi aldrig på riktigt.
1 av 4
Relationen var enligt Jockiboi aldrig på riktigt. - Foto: Patrik Österberg/All Over Press/DANIEL OHLSSON/TV4
Skandalbloggarna Hanna Widerstedt och Joakim "Jockiboi" Berg har skapat stora rubriker med sitt förhållande.
2 av 4
Skandalbloggarna Hanna Widerstedt och Joakim "Jockiboi" Berg har skapat stora rubriker med sitt förhållande. - Foto: Matilda Andersson
Nu skriver Jockiboi i sin blogg att de aldrig varit tillsammans på riktigt, och att han aldrig haft känslor för Hanna.
3 av 4
Nu skriver Jockiboi i sin blogg att de aldrig varit tillsammans på riktigt, och att han aldrig haft känslor för Hanna.
"Jag trodde båda var med på att det var ett pr-trick. Hanna fick senare riktiga känslor och där började bråken", skriver han i bloggen.
4 av 4
"Jag trodde båda var med på att det var ett pr-trick. Hanna fick senare riktiga känslor och där började bråken", skriver han i bloggen. - Foto: Stella Pictures

Jockiboi: "Förhållandet med Hanna Widerstedt var ett pr-trick"

De var skandalparet nummer ett, men nu hävdar Jockiboi att allt var en bluff: – Att tvingas pussas och hålla på med någon man hatar tär på psyket, skriver han i sin blogg.


Blodritualen

I april skapade skandalparet rubriker då de gick ut med nyheten om att de skulle förlova sig - på ett något kontroversiellt sätt. De klassiska ringarna skulle få stå åt sidan till förmån för en vampyrliknande ritual där profilerna skulle dricka varandras blod.

 – Vi båda älskar vodka och varandra och då passar blod och vodka helt perfekt! Fuck jävla tråkiga vanliga saker med ringar och myskvällar", skrev Jockiboi i sin blogg.

I mars i år kunde Nyheter24 avslöja att "Big Brother"-profilen Hanna Widerstedt, 20, och "Kungarna av Tylösand"-stjärnan Joakim "Jockiboi" Berg, 26 var ett par . Många bloggläsare har sedan dess spekulerat i att förhållandet bara var en pr-kupp. Igår erkände Jockiboi att relationen var en bluff.

– Som många misstänkte var det självklart ett pr-trick allting. Jag erkänner eftersom jag inte vill att folk ska tro att jag har smak som ett troll, skriver Jockiboi i sin blogg.

Enligt Jockiboi var det skandalbloggerskan som kontaktade honom samma kväll som hon lämnade "Big Brother"-huset och att de då gemensamt bestämde sig för att säga att de var ett par.

– Trots hennes sämre utseende var hon jävligt rolig att hänga med i början. Jag trodde båda var med på att det var ett pr-trick. Hanna fick senare riktiga känslor och där började bråken. Jag ville leva mitt liv som vanligt och ligga runt eftersom relationen var på låtsas, men det fick Hannah att bli eld och lågor jävligt många gånger, skriver han vidare.

Jockiboi hävdar även att han inte kan få känslor för tjejer och fortsätter att spy galla över exet.

– Att tvingas pussas och hålla på med någon man hatar tär på psyket.

Nyheter24 har sökt Jockiboi och Hanna Widerstedt för en kommentar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

2 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.