Hugo skriver ärligt om vad han tycker. Minst sagt.
Hugo skriver ärligt om vad han tycker. Minst sagt. - Foto: Yessica Thor

Hugo Rosas: "Han borde begå självmord"

En efter en visar bloggarna sitt hat mot personen de hävdar ligger bakom en av Sveriges största skvallerbloggar.


De har anklagat Yousef

Flera av bloggvärldens största namn har skrivit om misstankarna riktade mot att Yousef skulle driva Hotossips. Enligt Yousefs blogg ska det främst varit Amir, Kissie, Paow, Dessie samt Isabelle Strömberg.

Ett helt inlägg ägnar bloggaren Hugo Rosas, 22, till att bikta sig gällande sina innersta tankar och känslor om Yousef Hariri, 21, som många, inklusive Rosas, påstår ligger bakom skvallerbloggen Hotgossips. 

— Jag hoppas helt ärligt att han inser att han borde begå självmord och det menar jag. Så många som har får att må dåligt varje dag med sin äckliga skvallerblogg så är det inte mer än rätt, skriver Rosas rått. 

Det är på vilket sätt den anonyma bloggaren skrivit sitt skvaller som upprört Hugo. 

— Okej om man driver en skvallerblogg, det är helt ok så länge man skriver från en objektiv synvilken. Men när man driver en skvallerblogg för att såra andra människor genom påhittade personangrepp så har det gått för långt, fortsätter han.

Försvarar sig

Efter en liknande attack från bloggaren Jackie Ferm i början av veckan försvarar sig Yousef Hariri nu kort i sin blogg.

— Jag har sett det Hugo har skrivit om mig om hur vidrig jag är och hur han önskar att jag borde begå självmord för att han tror att jag driver en skvallerblogg, kanske lite väl att ta i? Hotad blir jag ju också, men borde jag se allvaret i det? frågar sig bloggaren i sin blogg

Hotgossips som i bloggosfären varit extremt omskriven, inte minst för att många omnämnda tagit illa upp av vad som skrivits, drivs anonymt. Trots hårda påtryckningar från flera av bloggvärldens största namn är det ingen som erkänt sig driva bloggen. Yousef har konsekvent nekat till alla anklagelser som haglat under en längre tid. 

Nyheter24 har sökt Yousef för en kommentar. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!