Hugo skriver ärligt om vad han tycker. Minst sagt.
Hugo skriver ärligt om vad han tycker. Minst sagt. - Foto: Yessica Thor

Hugo Rosas: "Han borde begå självmord"

En efter en visar bloggarna sitt hat mot personen de hävdar ligger bakom en av Sveriges största skvallerbloggar.


De har anklagat Yousef

Flera av bloggvärldens största namn har skrivit om misstankarna riktade mot att Yousef skulle driva Hotossips. Enligt Yousefs blogg ska det främst varit Amir, Kissie, Paow, Dessie samt Isabelle Strömberg.

Ett helt inlägg ägnar bloggaren Hugo Rosas, 22, till att bikta sig gällande sina innersta tankar och känslor om Yousef Hariri, 21, som många, inklusive Rosas, påstår ligger bakom skvallerbloggen Hotgossips. 

— Jag hoppas helt ärligt att han inser att han borde begå självmord och det menar jag. Så många som har får att må dåligt varje dag med sin äckliga skvallerblogg så är det inte mer än rätt, skriver Rosas rått. 

Det är på vilket sätt den anonyma bloggaren skrivit sitt skvaller som upprört Hugo. 

— Okej om man driver en skvallerblogg, det är helt ok så länge man skriver från en objektiv synvilken. Men när man driver en skvallerblogg för att såra andra människor genom påhittade personangrepp så har det gått för långt, fortsätter han.

Försvarar sig

Efter en liknande attack från bloggaren Jackie Ferm i början av veckan försvarar sig Yousef Hariri nu kort i sin blogg.

— Jag har sett det Hugo har skrivit om mig om hur vidrig jag är och hur han önskar att jag borde begå självmord för att han tror att jag driver en skvallerblogg, kanske lite väl att ta i? Hotad blir jag ju också, men borde jag se allvaret i det? frågar sig bloggaren i sin blogg

Hotgossips som i bloggosfären varit extremt omskriven, inte minst för att många omnämnda tagit illa upp av vad som skrivits, drivs anonymt. Trots hårda påtryckningar från flera av bloggvärldens största namn är det ingen som erkänt sig driva bloggen. Yousef har konsekvent nekat till alla anklagelser som haglat under en längre tid. 

Nyheter24 har sökt Yousef för en kommentar. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.