Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dessie tar bloggpaus efter hatisk läsarstorm

1 av 3

Foto: Karin Bylund

2 av 3

Foto: Karin Bylund

3 av 3

Nöje | 24/09/2012 17:05

Desiree "Dessie" Nilsson tvingas låta bloggen vila. "Känner att det gått över gränsen nu".

Sedan i fredags har storbloggaren Desiree "Dessie" Nilsson, 18, tagit bloggpaus och bara uppdaterat mycket sporadiskt. Till skillnad från den massiva uppdatering som bloggerskan annars ägnar sig åt och delvis blivit framgångsrik med hjälp av. 

Anledningen tycks vara den rad av hatiska kommentarer som trillat in regelbundet hos bloggaren den senaste tiden men även att diverse skvallerbloggar ska ha uppdaterat information om bloggerskan som hon menar är lögn. Bland annat ska hon blivit beskylld för att ha redigerat och förbättrat bilder på sig själv. Något som upprört många. 

Har polisanmält 

Men det var efter att, vad bloggerskan själv påstår, någon kommenterat i Dessies eget namn och som påstod att hon blivit misshandlad och våldtagen av ett av sina ex som det rann över för Dessie.

— Kommer inte låta någon förstöra min bloggkarriär, bara för att vissa inte har något jävla liv och lever för att förstöra för mig, skriver hon upprört i bloggen och låter sina läsare veta att hon nu polisanmält händelsen

— Känner att det går lite över gränsen nu får folk ta och bli lite mognare tycker jag, kommenterade Dessie övriga händelser i bloggen redan innan händelsen.