Nemo om kändisskapet: "Den farligaste drogen jag provat"

- 04/10/2012, 10:24 -
undefined
1 av 2

undefined

Stellapictures

Nemo med ex-flickvännen Amanda
2 av 2

Nemo med ex-flickvännen Amanda

stellapictures

”Den mest beroendeframkallande drog jag någonsin provat”

För första gången berättar Nemo Hedén nu hur kändisskapet påverkat honom sedan ”Kungarna av Tylösand”.

– Uppmärksamhet och kändisskap är den farligaste och mestberoendeframkallande drog jag någonsin provat. På gott och ont. Visst, dennatid var den roligaste jag upplevt i mitt liv. Det kommer jag nog alltid atttycka. Men samtidigt så satte den sina spår. Den skadade mig djupt mentalt. Manblev ju helt rubbad. Man blev beroende av uppmärksamheten, skriver Nemo i ett blogginlägg.

Nemo känner att han mått dåligt över att inte längre bli igenkänd på stan.

– Jag gick från B-kändis till C-kändis. Allt färre kändeigen mig. Allt färre brydde sig. Frustrationen och desperationen kom ikapp mig,skriver han.

Men han skulle inte påstå att han sörjer.

– Jag mår väl helt okej. Upp och ner som vilken människa som helst. Sorg? Nej.Absolut inte. Jag är istället glad för det som varit. Jag visste vad jag gav mig inpå, säger Nemo till Nyheter24. Jag skulle inte gå särskilt långt för att bli känd igen. Jag skulle aldrig göra något jag inte vill liksom. Så som”göra mig till”, ljuga eller fejka saker. Aldrig. Det är klart man saknar det,men blir man inte känd för den man är så ska man inte heller ”fuska” sig tilldet, fortsätter han.