undefined
1 av 4
undefined - Foto: Stella Pictures
undefined
2 av 4
undefined - Foto: Stella Pictures
undefined
3 av 4
undefined - Foto: Stellapictures
undefined
4 av 4
undefined - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures

"Fruktansvärt jobbigt att spela sin motsats"

Hanna Widerstedt om storbloggarna: "De lever i en bubbla av ångest, champagne och ett beroende av att 'hålla sig kvar' i rampljuset".


Detta har hänt

Hanna Widerstedt lägger ner sin blogg och påstår att den person hon varit under hela sin "karriär" varit ett projekt i konstens namn. 

Exet Jockiboi menar dock att det hela bara är en efterhandskonstruktion. 

— Ingenting var på skoj. Hon är precis lika jävla elak och vidrig som på bloggen, skriver han i sin blogg.

I förra veckan avslöjade Hanna Widerstedt, 21, på sin blogg att hennes tid som skandalbloggerska och dokusåpadeltagare bara varit ett konstprojekt

— Jag blev inbjuden till en helt främmande värld, hade kontakt med de flesta stora bloggare och fick en insyn i deras liv. Det var skrämmande. De lever i en bubbla av ångest, champagne och ett beroende av att ”hålla sig kvar” i rampljuset några minuter till – på alla möjliga vis, säger hon till DN Söndag.

Hanna avslöjar nu för första gången varför hon valt att spela en roll.

— Jag vill att människor ska förstå att min rollkaraktär, som jag kallar för ”Louis Vulgorette”, finns på riktigt, och att det är personer som hon som har makten över vår framtid. Kan jag få en enda person att reflektera över det har jag lyckats.

— Att spela någon som är ens motsats i 24 timmar om dygnet i tio månader är fruktansvärt jobbigt, fortsätter hon.

Widerstedt berättar även att hon nu är i full färd med att auktionera ut rekvisitan hon använt för att spela sin rollfigur för att finansiera sitt nästa projekt, som än så länge är hemligt. Hanna utlovar dock att det kommer att bli grovt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

idag 18:28

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?