Fredag 25 Jun
Stockholm

"Fruktansvärt jobbigt att spela sin motsats"

undefined
1 av 4
undefined. Foto: Stella Pictures
undefined
2 av 4
undefined. Foto: Stella Pictures
undefined
3 av 4
undefined. Foto: Stellapictures
undefined
4 av 4
undefined. Foto: Robert Eklund/Stella Pictures

Hanna Widerstedt om storbloggarna: "De lever i en bubbla av ångest, champagne och ett beroende av att 'hålla sig kvar' i rampljuset".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Detta har hänt

Hanna Widerstedt lägger ner sin blogg och påstår att den person hon varit under hela sin "karriär" varit ett projekt i konstens namn. 

Exet Jockiboi menar dock att det hela bara är en efterhandskonstruktion. 

— Ingenting var på skoj. Hon är precis lika jävla elak och vidrig som på bloggen, skriver han i sin blogg.

I förra veckan avslöjade Hanna Widerstedt, 21, på sin blogg att hennes tid som skandalbloggerska och dokusåpadeltagare bara varit ett konstprojekt

— Jag blev inbjuden till en helt främmande värld, hade kontakt med de flesta stora bloggare och fick en insyn i deras liv. Det var skrämmande. De lever i en bubbla av ångest, champagne och ett beroende av att ”hålla sig kvar” i rampljuset några minuter till – på alla möjliga vis, säger hon till DN Söndag.

Hanna avslöjar nu för första gången varför hon valt att spela en roll.

— Jag vill att människor ska förstå att min rollkaraktär, som jag kallar för ”Louis Vulgorette”, finns på riktigt, och att det är personer som hon som har makten över vår framtid. Kan jag få en enda person att reflektera över det har jag lyckats.

— Att spela någon som är ens motsats i 24 timmar om dygnet i tio månader är fruktansvärt jobbigt, fortsätter hon.

Widerstedt berättar även att hon nu är i full färd med att auktionera ut rekvisitan hon använt för att spela sin rollfigur för att finansiera sitt nästa projekt, som än så länge är hemligt. Hanna utlovar dock att det kommer att bli grovt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela