Jackie Ferm är rädd för att stå utan bostad och att bli som Leila K, som det gått snett för.
1 av 7
Jackie Ferm är rädd för att stå utan bostad och att bli som Leila K, som det gått snett för. - Foto: Calle Lidstr√âöm/Stella Pictures
Ferms pappa är den välkända brottslingen känd som Lars Inge Svartenbrandt.
2 av 7
Ferms pappa är den välkända brottslingen känd som Lars Inge Svartenbrandt. - Foto: POLISEN/Scanpix
Leila K på 80-talet innan det gick snett.
3 av 7
Leila K på 80-talet innan det gick snett. - Foto: JAN FORSMAN/Stella Pictures
Jackie har belönats med pris för sin blogg. Nu är hon dock mitt uppe i en tvist med portalen hon bloggar för.
4 av 7
Jackie har belönats med pris för sin blogg. Nu är hon dock mitt uppe i en tvist med portalen hon bloggar för. - Foto: Patrik Jonsson / Stella Pictures
Med de goda vännerna Daniel Paris och Rosanna Charles, även kända i bloggvärlden.
5 av 7
Med de goda vännerna Daniel Paris och Rosanna Charles, även kända i bloggvärlden. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Snart ska Ferm mönstra och hoppas på att få gå en grundläggande utbildning inom militären.
6 av 7
Snart ska Ferm mönstra och hoppas på att få gå en grundläggande utbildning inom militären. - Foto: Yessica Thor / Stella Pictures
Med bloggerskan Kissie på Gröna Lund. Det var i de här kretsarna Ferm började hänga efter sin vinst i Paradise Hotel 2010.
7 av 7
Med bloggerskan Kissie på Gröna Lund. Det var i de här kretsarna Ferm började hänga efter sin vinst i Paradise Hotel 2010. - Foto: Calle Lidström/EPS / Stella Pictures

Jackie Ferm rädd att bli hemlös

Dokusåpadrottningens mardröm är att bli som Leila K. — För att klara av att bo ute i kylan kommer jag att tacka ja till hennes droger.


Vem är Leila K?

Svenska Leila K var i slutet på 80-talet en känd popartist över hela världen. Nu lever hon ett liv som hemlös. Hör en av hennes största hits här.

Från"Paradise Hotel"-vinnare till militär. Som Nyheter24 tidigare skrivit har Jackie Ferm sökt en utbildning inom militären.Men när nu mönstringen närmar sig är 22-åringen nervös.Så nervös att hon drömmer mardrömmar om de kommande testerna,skriver hon i sin blogg. Men det är inte det enda som spökar. Honär även oroad över sin boendesituation.

— Jagkommer att hamna bredvid Leila K på Medborgarplatsen med varsin hattsom insamling till leverbröd, och för att klara av att bo ute ikylan kommer jag att tacka ja till hennes droger och få tomma svartaögon och bli omänsklig, okontaktbar precis som hon var när jag såghenne i somras, skriver dokusåpadeltagaren i sin blogg.

I sitt kommentarsfält beskriver Ferm sin boendesituation som komplicerad trots att hon nyligen lät sina läsare veta att hon skulle flytta. 

Idol-Sibel nära bli hemlös

Nyheter24 har tidigare skrivit om Sibel Redzeps, 24, kamp för att hitta en bostad.

— De tycker liksom inte tillräckligt synd om mig utan bostäderna hamnar oftast hos en stackars student eller en ny-separerad kvinna eller nåt annat deppigt, skrev hon då på sin hemsida. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!