Lördag 19 Jun
Stockholm

Widerstedt: "I början var det mest trams"

Hanna Widerstedt menar att hon bara har spelat en roll och nu kommer bloggen som visar den nya versionen av henne.
1 av 4
Hanna Widerstedt menar att hon bara har spelat en roll och nu kommer bloggen som visar den nya versionen av henne. Foto: Stella Pictures
Hanna deltog i Big Brother och onanerade bland annat mitt framför kameran.
2 av 4
Hanna deltog i Big Brother och onanerade bland annat mitt framför kameran. Foto: Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Hanna på årets Blog Awards. Kort därefter avslöjade hon att hon bara spelat en roll.
3 av 4
Hanna på årets Blog Awards. Kort därefter avslöjade hon att hon bara spelat en roll. Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Widerstedt bloggade om sitt förhållande med skandalprofilen Jockiboi, om förhållandet var ett PR-trick eller inte råder det delade meningar om.
4 av 4
Widerstedt bloggade om sitt förhållande med skandalprofilen Jockiboi, om förhållandet var ett PR-trick eller inte råder det delade meningar om. Foto: Stella Pictures

"Big Brother"-profilen Hanna Widerstedt berättar om den roll hon påstår att hon spelat i tio månader i den nya bloggen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Widerstedt

Hanna blev känd efter flera uppmärksammade videofilmer på Youtube i vilka hon uttryckte starkt provokativa åsikter. Hon deltog senare i årets upplaga av svenska "Big Brother". Därefter bedrev hon en av Sveriges största bloggar och benämndes ofta som en skandalprofil. 

I tio månader ska Hanna Widerstedt, känd från "Big Brother" ha spelat en roll. En roll hon i efterhand döpt till Louis Vulgorette. Det var den 8:e oktober som Widerstedt fejkade ett självmord via sin uppmärksammade blogg och därefter avslöjade att hennes roll som skandalprofil endast varit ett konstprojekt. Sedan gick hon under jorden. 

Nu skriver profilen på sin nya hemsida att hon kommer att börja blogga igen - men nu under en annan identitet än den som läsarna alltså är vana att ta del av. Om den forna Hanna Widerstedt skriver hon:

— Hon är, och förblir en karaktär ur en serie jag skapade hösten 2011. Precis innan jag reste till Asien och utövade buddhism.

— Mot slutet blev hon riktigt trovärdig för jag var i princip klar med henne. I början däremot var det mest trams. När jag medverkade i Debatt var hon oslipad och hade ingen röd tråd. Snacka om att jag satt uppe hela natten efter det och finslipade hennes personlighetsdrag.

Kan spela ytterligare en roll

Om den Hanna läsarna nu får möta i den nya bloggen är en oförställd version av henne återstår att se. 

— Man vet ju aldrig. Just denna blogg kanske är konstprojektet i sig, skriver hon

Kommentera
Kopiera länk
Dela