Det var väldigt få som visste om vad Hanna gjorde under de tio månader hon menar att hon spelat en roll.
1 av 6
Det var väldigt få som visste om vad Hanna gjorde under de tio månader hon menar att hon spelat en roll.
Bland annat medverkade hon i Big Brother, och onanerade framför kameran.
2 av 6
Bland annat medverkade hon i Big Brother, och onanerade framför kameran. - Foto: Stella Pictures
Hon lämnade dock senare huset frivilligt.
3 av 6
Hon lämnade dock senare huset frivilligt. - Foto: Daniel Johansson/STELLA PICTURES
Innan dess hann hon göra sig ovän med de flesta deltagarna.
4 av 6
Innan dess hann hon göra sig ovän med de flesta deltagarna. - Foto: Stella Pictures
Widerstedt hade ett uppmärksammat förhållande med skandalprofilen Jockiboi. Om det var ett PR-trick eller inte råder det delade meningar om.
5 av 6
Widerstedt hade ett uppmärksammat förhållande med skandalprofilen Jockiboi. Om det var ett PR-trick eller inte råder det delade meningar om. - Foto: Stella Pictures
undefined
6 av 6
undefined - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures

De visste om Widerstedts konstprojekt

I tio månader spelade hon en roll. Men några visste om projektet.


Mer om Widerstedt

Hanna blev känd efter flera uppmärksammade videofilmer på Youtube i vilka hon uttryckte starkt provokativa åsikter. Hon deltog senare i årets upplaga av svenska "Big Brother". Därefter drev hon en av Sveriges största bloggar och benämndes ofta som en skandalprofil. 

Som Nyheter24 skrev förra veckan har Hanna Widerstedt, 21, öppnat en ny blogg efter avslöjandet om att hon spelat en fiktiv skandalroll i tio månader. En roll som hon menar att endast hennes familj samt två av hennes närmsta vänner ska ha känt till. 

— Jag vill påpeka att jag finner det väldigt lustigt att halva min “umgängeskrets” visste om projektet. Sist jag kollade var det nämligen min familj och två stycken av mina närmsta vänner, skriver Widerstedt på sin hemsida

Det var i december förra året som Widerstedt uppmärksammades för de provokativa videoklipp publicerat på Youtube, bland annat med rubriken "Jag hatar turkar". Därefter medverkade hon även i svenska "Big Brother" och drev en av Sveriges största bloggar. 

Den 8:e oktober lät hon sin karaktär begå självmord via sin uppmärksammade blogg och därefter avslöjade hon att hennes roll som skandalprofil endast varit ett konstprojekt

Se ett av klippen som fick Widerstedt att slå igenom:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.