Tyra Sjöstedt älskar sina hästar, och gör mycket för att de ska trivas på gården där hon bor.
1 av 8
Tyra Sjöstedt älskar sina hästar, och gör mycket för att de ska trivas på gården där hon bor. - Foto: Yessica Thor/Stella Pictures
Hon syns allt mer sällan på vimmel i storstaden efter att hon valt att flytta till gården och kommit närmare naturen.
2 av 8
Hon syns allt mer sällan på vimmel i storstaden efter att hon valt att flytta till gården och kommit närmare naturen. - Foto: FameFlynet Sweden/Stella Pictures
Det var en sådan här dräkt Tyra bar när hästen plötsligt fick tag i dragkedjan.
3 av 8
Det var en sådan här dräkt Tyra bar när hästen plötsligt fick tag i dragkedjan. - Foto: FameFlynet Pictures / Yessica Thor
Petra Tungården behåller sin på.
4 av 8
Petra Tungården behåller sin på. - Foto: Yessica Thor / Stella Pictures
Hon är en av Sveriges största bloggare och belönades i år med pris från Veckorevyn.
5 av 8
Hon är en av Sveriges största bloggare och belönades i år med pris från Veckorevyn. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Tidigare har hon berättat om den tid då hon mådde väldigt dåligt, men bättre har det blivit sedan hästarna fick ta större plats i hennes liv.
6 av 8
Tidigare har hon berättat om den tid då hon mådde väldigt dåligt, men bättre har det blivit sedan hästarna fick ta större plats i hennes liv. - Foto: David Sica/Stella Pictures
Tyra bloggar glatt om den pinsamma situationen.
7 av 8
Tyra bloggar glatt om den pinsamma situationen. - Foto: DR / DR/Stella Pictures
Hon är bästis med storbloggerskan Kenza.
8 av 8
Hon är bästis med storbloggerskan Kenza. - Foto: Robert Ekund/Stella Pictures

Tyras häst fick henne att strippa

Det blev en generande kväll när Tyra Sjöstedt stod naken i stallet. På grund av sin nya häst.


Mer om Tyra

2010 grundade Tyra Sjöstedt företaget Style by Tyra som säljer smycken, accessoarer och kläder via internet. I juli öppnade företaget en fysisk butik i Norrköping och nyligen även i Stockholm.

Samma år samarbete den 25-åriga bloggaren med Nyheter24 som programledare för succéprogrammet Kenza&Tyra; Show. Hon driver just nu två av Sveriges största bloggar.

Tyra Sjöstedt, 26, ger sina hästar obegränsat med kärlek. Och en och annan striptease. Bloggerskan är just nu i full färd med att skapa ett personligt band till sin nya häst Lalle, och kramar verkar vara den rätta vägen att gå. 

— Många hästar vill inte direkt stå och kramas i flera minuter, men Lalle bara älskar det, bloggar hon.

Men även om hästen är road av kramar verkar det majestätiska djuret vilja ha det bra mycket roligare än så. En kväll passade han på att genera Tyra ordentligt. 

— När vi står och myser så får Lalle tag på dragkedjan på onepiecen och drar ner hela dragkedjan! Alltså hela vägen. Och där står jag med inget under, skriver hon om det ofrivilliga näckandet.

— Hamnade i chock för jag fattade inte vad som hände och det gick så jävla fort, fortsätter hon.

Gården blev räddningen

Trots incidenten har livet utanför stressen i innerstan sina fördelar. Tyra bytte nyligen livet i storstaden mot en gård på landet, där tar hon hand om flera hästar. Beslutet att flytta var kopplat till den långa period som bloggerskan mått dåligt och varit deprimerad. 

— Ett tag ville jag inte leva mer. På riktigt, jag ville dö. Jag orkade helt enkelt inte må så dåligt längre. Jag tänkte på att det skulle vara skönare att dö, jag tänkte på det flera gånger om dagen i många många veckor, har hon tidigare berättat.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!