Bloggerskan vill leva singellivet och struntar i alla killar som vill ha henne.
1 av 3
Bloggerskan vill leva singellivet och struntar i alla killar som vill ha henne.
Hon vill leva utan gränser, menar hon.
2 av 3
Hon vill leva utan gränser, menar hon. - Foto: Privat
Hon har tidigare varit förlovad trots sin unga ålder.
3 av 3
Hon har tidigare varit förlovad trots sin unga ålder.

Dessie ratar alla som är kära i henne

Bloggerskan menar att det kryllar av killar som hon skulle kunna få, hur lätt som helst. Men nu ger hon upp kärleken för att leva livet utan gränser.


Lever i skräck

Den unga Dessie bloggade nyligen om sin rädsla för att privata nakenbilder på henne ska läcka. Det är efter ett bråk med en före detta vän som hon menar att hon fått hot om att personen i fråga ska sprida bilderna. 

Sedan uppbrottet med fästmannen i höstas har bloggerskan Desirée "Dessie" Nilssons, 18, gått vidare. Läsarna har fått hintar om ny kärlek och fjärilar i magen. Men nu är det slut. 

— Jag inbillade mig förut att jag måste ha någon för att känna mig trygg, att jag inte skulle klara det ensam men jag hade fel, skriver hon i sin blogg.

Singelbeslutet verkar bli tufft för många. Enligt Dessie själv verkar hon vara omåttligt populär.

— Alla killkompisar eller killar som jag vet tycker om mig just nu, med all respekt, jag vill inte ha något mer än vänskap med någon alls.

Och stressad verkar hon heller inte vara. Enligt henne själv kan hon få en kille att falla om hur lätt som helst, hon vill.
Anledningen till uppbrottet med den kille hon den senaste tiden dejtat tycks vara att Dessie nu vill leva livet utan gränser.

— Jag orkar inte ha någon som säger till mig vad jag ska göra, jag vill inte vara bunden till någon alls längre, berättar hon vidare. 

Har varit förlovad

Den tidigare förlovade Desirée har haft ett tre år långt förhållande som slutade i ett uppbrott som tog mycket hårt på henne. 

— Han är ett ex han får göra vad fan han vill, men seriöst han kan väl va lite diskret?, skrev en märkbart sårad Dessie efter att exet träffat någon ny.

Vad det innebär att leva utan gränser förklarar inte Dessie i sitt inlägg. Tidigare har dock hennes läsare sagt ifrån och menat att hon festar för mycket.
Och för hårt.

— Du tror inte att dessa kommentarer om "din livsstil" handlar om att dina läsare är måna om dig? Det kanske är så att dina läsare har förstått att alkohol är beroendeframkallande och gör kroppen mer skada än vad man tror, skrev signaturen "Veronica" efter att Dessie försvarat sitt nya glamourösa singelliv.

Lyssna på Dessie debutsingel "Watcha got" här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!