Paow och Daniel Paris slängdes ut ensamma i ödemarken .
1 av 3
Paow och Daniel Paris slängdes ut ensamma i ödemarken . - Foto: Yessica Thor / Stella Pictures
De två vännerna går ofta på fest tillsammans.
2 av 3
De två vännerna går ofta på fest tillsammans. - Foto: David Sica / STELLA PICTURES
Paulina är van vid en helt annan livsstil.
3 av 3
Paulina är van vid en helt annan livsstil. - Foto: Robert Eklund / Stella Pictures

Här byter de goodiebagbiljett mot fattiglapp

Här drar bloggarna på sig stövlar, trampar i koskit och hugger ved. Så har ni aldrig sett Paulina ''Paow'' Danielsson och Daniel Paris förut.


Populärt med serier om unga och lata

"Ung och bortskämd"
Programmet skapade profiler som Daniel Paris och Paulina Starborn som är/var två unga vuxna som blivit/blir curlade av sina föräldrar. 

"Djungelns drottning"
I "Djungelns drottning" på Kanal5 kunde vi se bland andra Jessica Lauren och Aliette Corleone där de "slängdes" ut helt "ensamma" i en djungel men ändock lyckades platta håret och sminka sig varje dag. 

"Kungarna av Tylösand"
Det enda programmet på denna lista som inte hade ett egentligt syfte - det fanns ingen vinst. Deltagare var bland andra Nemo Hedén och Jockiboi.

Det var när storstadsbloggarna Paulina "Paow" Danielsson, 18, och Daniel Paris, 24, besökte Vetlanda som de kom på idéen att spela in sin egen version av "The Simple Life." Inspirerade av Nicole Richie och Paris Hilton som framställdes som blåsta, okunniga och bortskämda i originalprogrammet.

— Det var en pilot och en idé jag haft och velat göra skitlänge, säger Daniel Paris till Nyheter24. Det bara blev så att vi aldrig sålde in den och då la vi upp materialet i bloggarna istället.


I videon får tittaren följa den före detta "Ung och bortskämd"-profilen Daniel Paris och bloggerskan Paow när de testar på det simpla livet på en gård. 
De båda bloggarna är vana vid goodiebags, nagelsalonger och ansiktsbehandlingar men i klippet får vi se dem klippa gräs, laga husmanskost och bli smutsiga. 

Nu hoppas Daniel Paris på att ett produktionsbolag ska nappa på idén. Han medger att det är en hel del kvar att jobba på och han har en vision som innebär bättre grafik och ett mer genomarbetat tänk.

— Det här var bara en kul grej, klippet är inspirerat av "Simple Life", det är inte en kopia, det är en pilot, säger han till Nyheter24

Vad tror du? Blir detta en succé? 


Här är originalprogrammet.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!