Natacha Peyre ställer sig bakom Blondinbella i det bloggbråk som utbröt efter Kissies provokativa inlägg.
1 av 7
Natacha Peyre ställer sig bakom Blondinbella i det bloggbråk som utbröt efter Kissies provokativa inlägg. - Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage
Blondinbella som sällan svarar på påhopp från andra profiler i bloggvärlden skrev ett het inlägg som svar på Kissies.
2 av 7
Blondinbella som sällan svarar på påhopp från andra profiler i bloggvärlden skrev ett het inlägg som svar på Kissies. - Foto: Stella Pictures
Hon menade att Kissie lider av BDD, inbillad fulhet och att hon försöker likna Natacha Peyre.
3 av 7
Hon menade att Kissie lider av BDD, inbillad fulhet och att hon försöker likna Natacha Peyre. - Foto: Stella Pictures
Peyre har bland annat opererat brösten större, något som även Kissie har gjort.
4 av 7
Peyre har bland annat opererat brösten större, något som även Kissie har gjort. - Foto: Stella Pictures
Blondinbellas vikt är ett hett samtalsämne.
5 av 7
Blondinbellas vikt är ett hett samtalsämne. - Foto: Stella Pictures
Kissie gick snabbt ner i vikt och opererade sina bröst och fyllde läpparna. Hon har även skulpterat om sitt ansikte med hjälp av fillers.
6 av 7
Kissie gick snabbt ner i vikt och opererade sina bröst och fyllde läpparna. Hon har även skulpterat om sitt ansikte med hjälp av fillers. - Foto: Stella Pictures
Natacha Peyre slog igenom som glamourmodell och Paradise Hotel-deltagare.
7 av 7
Natacha Peyre slog igenom som glamourmodell och Paradise Hotel-deltagare. - Foto: Stella Pictures

Natacha om Kissie: "Hon kopierar mig"

Efter bloggerskan Kissies påhopp på Blondinbellas vikt lägger sig nu glamourmodellen Natacha Peyre i. — Det finns en tragisk människa med komplex bakom den bloggen, skriver hon.


Minns du bloggbråken?

Det är inte bara bloggbrudarna som hamnar i fajt med varandra. Minns du Alex Schulman och Marcus Birros hårda och uttdragna bråk? 
Läs på här

Vad är BDD?

BDD är en kroppslig dysmorfofobisk störning. Det handlar om inbillad fulhet.

Störningen innebär att man har en bild av sig själv som inte stämmer, samt att man lider extremt mycket av sitt utseende, i så stor utsträckning att det sociala livet blir lidande. 

Kissie lider av en BDD-störning och försöker se ut som glamourmodellen Natacha Peyre. Den annars konfliktundvikande Isabella "Blondinbella" Löwengrips, 21, hårda svar på tal till bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson, 20, gav snabbt eko i bloggvärlden under onsdagen. Nu ger sig även Peyre in i bloggbråket.

– Äntligen är det någon som vågar skriva om vad de tycker om Kissie. Jag vet inte om hon lider av BDD men som det ser ut utifrån så tycker jag att hon verkar ha det, kommenterar hon Isabellas inlägg via sin egen blogg. 

Att Kissies upprepade skönhetsingrepp skulle vara ett led i att försöka efterlikna modellen Peyre är något hon själv håller med om.

– Hon kopierar mig, till viss del tar jag det som en komplimang men det har gått så långt och det är på en läskig nivå. Hon måste förstå att hon inte kan vara mig. Våra ansikten eller kroppar kommer aldrig att bli lika, vi har helt olika drag, skriver Peyre.

Peyre vill, till skillnad mot Blondinbella, inte spekulera i en diagnos men menar att något inte står rätt till.

– Jag kan garantera att det finns en mycket tragisk människa med många komplex bakom den bloggen, skriver hon och syftar på Kissie.

Jämförde bikinibilder

Bakgrunden till bråket har sin grund i ett inlägg som Kissie i början veckan publicerade, i vilket hon skrev om Isabella Löwengrips vikt. Hon jämförde en ett år gammal bikinibild på bloggerskan med en nytagen och menade att anledningen till en viss viktnedgång skulle vara ett resultat av elaka kommentarer som bloggerskan tvingats ta emot i samband med publiceringen av den första bilden.

– Det verkar som att hon tar åt sig av påhoppen mot hennes kropp, visst ser det ut som hon har gått ner lite? Eller lagt av med en hel chokladkaka varje dag. Till och med jag vart ju provocerad av det, hon kan ju inte uppmuntra till ett ohälsosamt beteende? Fettma är inte nyttigt, Blondinbella, skrev hon bland annat. 

Känd provokatör

Kissie har under de senaste åren varit i bloggbråk med flera stora bloggprofiler. 2011 skrev hon dock att hon var klar med det som gjorde henne känd; att provocera och bråka via sin blogg.

– Jag vill inte starta något ”bloggbråk”, har nog mognat från den tiden då jag höll på med sånt, skrev hon då

Trots inlägget om Blondinbella har Kissie hållt låg profil det senaste året. Något som kan rädda hennes rykte enligt pr-experten Dominika Peczynski.

– Jag tror hon gör helt rätt, hon har ett starkt brand awareness - de flesta känner till henne. Nu gäller det bara att finkalibrera för att få annonsörer. Hon är på rätt väg, hon är så pass ung så hon behöverer inte ens vända än, det är absolut inte för sent än, har hon tidigare sagt till Nyheter24

Hör Kissie förklara varför hon inte ångrar sina provocerande uttalanden genom åren här:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!