Måndag 27 Sep
Stockholm

Så var Hannas steg-för-steg plan i Big Brother

Hanna berättar hur hon gick tillväga för att medverka i produktionen.
1 av 5
Hanna berättar hur hon gick tillväga för att medverka i produktionen. Foto: Stella Pictures
Hon stannade i Big Brother-huset i tre veckor.
2 av 5
Hon stannade i Big Brother-huset i tre veckor. Foto: Stella Pictures
Hon tyckte att det blev en hotfull stämning i huset när flera deltagare mobbade henne, eller hennes karaktär hon döpt till Louis.
3 av 5
Hon tyckte att det blev en hotfull stämning i huset när flera deltagare mobbade henne, eller hennes karaktär hon döpt till Louis. Foto: DANIEL OHLSSON/TV4
Tidigare har hon berättat om att hon köpte en hel del nya kläder inför sitt konstprojekt. Kläder hon aldrig annars skulle kunna tänka sig att sätta på sig blev perfekta köp.
4 av 5
Tidigare har hon berättat om att hon köpte en hel del nya kläder inför sitt konstprojekt. Kläder hon aldrig annars skulle kunna tänka sig att sätta på sig blev perfekta köp. Foto: Stella Pictures
Under tiden hon spelade sin karaktär hade hon ett uppmärksammat förhållande med skandalprofilen Jockiboi.
5 av 5
Under tiden hon spelade sin karaktär hade hon ett uppmärksammat förhållande med skandalprofilen Jockiboi. Foto: Stella Pictures

Hanna Widerstedt lurade alla i "Big Brother"-huset. – Varje kväll hade jag ångest. Jag vet om att jag måste göra avtryck och det var planering innan jag somnade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Det har hänt

I början av oktober tog Hanna Widerstedt livet av sin karaktär Louis genom att iscensätta ett självmord via sin uppmärksammade skandalblogg. Därefter avslöjade hon att de enda som visste sanningen om karaktären var hennes familj och två av hennes närmsta vänner. 

Hon hade under tio månader byggt upp en karaktär som drev en av Sveriges största bloggar. Känd blev hon genom att publicera provokativa klipp på Youtube.

För att ta sitt konstprojekt till nästa nivå var Hanna Widerstedt, 21, fast besluten om komma med i "Big Brother". Det efter att produktionen ska ha sökt henne. Eller "Louis Vulgorette" som hon kallar sin karaktär och som vi lärt känna under tio månader.

– Jag tror de vet att jag överdrev hela intervjun, jag hade inte sovit på 30 timmar och det var meningen. Alla svar jag gav om varför jag ville in skulle vara spontana. Det jag var mest noga med att inte verka desperat, skriver hon i sin blogg.

Men desperat var hon.

– Louis skulle in i en dokusåpa. Något sådant hade aldrig gjorts innan.

I huset onanerade hon framför kameranförsökte rymma och trashade bikten. Allt var en del i konstprojektet, enligt profilen själv. Men inte helt utan problem. 

– Varje kväll hade jag ångest. Jag vet om att jag måste göra avtryck och det var planering innan jag somnade. Vem skulle jag bråka med, vad skulle jag skapa, hur skulle jag få mest tevetid?

Blev mobbad

Widerstedt blev under de tre veckor hon deltog i dokusåpan mobbad av många deltagare. Ett ämne hon tar upp i sitt inlägg om tiden i huset.

– Det blev en väldigt hotfull stämning därinne. Louis skulle frysas ut och ingen skulle prata med henne. De som faktiskt frös ut henne mest var betydligt äldre. En 30-årig kvinna med barn sa att hon ville lägga glasskärvor i min säng, bloggar hon.

Se ett av videoklippen som först gjorde henne känd:


Kommentera
Kopiera länk
Dela