Klicka dig in i artikeln för att se Mogis hetaste outfits och ta del av hennes stiltips.
1 av 11
Klicka dig in i artikeln för att se Mogis hetaste outfits och ta del av hennes stiltips. - Foto: Privat
Lätt utsvängda jeans och het jacka. Perfekt vardagsstil.
2 av 11
Lätt utsvängda jeans och het jacka. Perfekt vardagsstil. - Foto: Privat
Samma jacka men en ny färgsprakande topp. Byxor i stuprörsmodell med söta gröna ballerinas. Längtar du till sommaren?
3 av 11
Samma jacka men en ny färgsprakande topp. Byxor i stuprörsmodell med söta gröna ballerinas. Längtar du till sommaren? - Foto: Privat
Färgbomb!
4 av 11
Färgbomb! - Foto: Privat
För kyliga höstdagar eller tidiga vårdagar.
5 av 11
För kyliga höstdagar eller tidiga vårdagar. - Foto: Privat
Malin lägger vikt vid sina accessoarer.
6 av 11
Malin lägger vikt vid sina accessoarer. - Foto: Privat
Enkelt och snygg.
7 av 11
Enkelt och snygg. - Foto: Privat
Varför inte köpa på sig flera färger av sitt favoritplagg.
8 av 11
Varför inte köpa på sig flera färger av sitt favoritplagg. - Foto: Privat
Hon har bland annat bott i Italien och Frankrike.
9 av 11
Hon har bland annat bott i Italien och Frankrike. - Foto: Privat
En riktig färgklick i modevärlden.
10 av 11
En riktig färgklick i modevärlden. - Foto: Privat
Malin satsar på metallic-trenden. Här klädd från topp till tå med kläder från MSGM pre-fall.
11 av 11
Malin satsar på metallic-trenden. Här klädd från topp till tå med kläder från MSGM pre-fall. - Foto: Privat

Mogi: "Jag lägger stort fokus på accessoarer"

Klassisk, färgsprakande med en modern twist. Malin "Mogi" Richardsons stil färglägger de svenska modebloggarnas annars stelt svarta vardag. För Nyheter24 avslöjar hon sitt bästa köp och vilken trend du borde satsa på i vinter.


Mer om Malin

Malin Richardson, mer känd som Mogi är 23 år. Hon slog igenom när hon publicera ett klipp på Youtube där hon lärde ut hur olika ord uttalas och vad det betyder. Se här.

Så beskriver hon sin blogg

– Jag har stor passion för mode, mat och resor och älskar att få inspirera mina läsare inom dessa områden. De två åren jag bodde i Paris var helt otroligt inspirerande, säger hon till Nyheter24 och fortsätter:

– Jag har en stor försmak för italiensk och fransk design samt gastronomiska smakupplevelser. Älskar att tipsa mina läsare om mina senaste upptäckter.

Hon bloggar här.

Hon driver en av Sveriges största bloggar och har lärt svenska folket vad ordet "perdy" betyder. Malin Richardson, 23, lyckades få flera hundra tusen visningar på sina klippor - på bara några veckor. Sedan dess har bloggen rullat på.

När modevärlden svämmar över av budgetfynd står Malin på andra sidan skalan. Lyx är ett nyckelord för att beskriva bloggerskans garderob. Hon växte upp i Italien, Frankrike och Belgien, något som satt en stor prägel på hur hon ser på mode. 

Nyheter24 passade på att fråga Malin om vilken trend som gäller i vinter, vad bästa köpet är och hur du håller dig varm samtidigt som du är snygg. 

Har du något riktigt bra stilknep att dela med dig av?
– Något jag alltid tänker på när jag sätter ihop en look är att jag alltid utgår från ett plagg eller en accessoar som jag känner lite extra för just den dagen. Det gör processen mycket lättare när du vet vad du ska utgå från när du sedan sätter ihop kombinationen.

Vilket är ditt bästa köp?
– Det måste vara någon av mina väskor, de ligger mig nära om hjärtat. Min vintage Chanel xl jumbo är nog mitt bästa köp, kommer aldrig tröttna på den.

Vilken trend tycker du att man ska satsa på i vinter?
– Något jag älskar är metallic-print trenden som de flesta designers har tagit till sig i deras höst- och vinterkollektioner. Jag har en fantastiskt vacker topp med metallic print från italienska MSGM, en riktig guldklimp! 

Vad kör du för outfit en utekväll när precis allt annat i garderoben känns fel?
– Jag är väldigt casual när jag går ut, kan inte minnas senaste gången jag gick ut med klänning och klackar. Jag älskar att gå ut i en blus, blazer och byxor, jag lägger stort fokus på accessoarer. Det blir aldrig fel.

Vad använder du för skor i vinter?
– Jag använder mina boots från Mou, Zdar samt Mukluk. Älskar dessa skor då de verkligen håller fötterna varma och de är otroligt bekväma.

Vad ska man satsa på för jacka om man vill hålla sig både varm och snygg?
– Om du hade frågat mig för tre veckor sedan så hade jag inte vetat men jag köpte den perfekta vinterjacka förra veckan från italienska Project foce singleseason. Den är fantastiskt snygg samtidigt som den håller dig otroligt varm. En riktig fullpott!

Några favoritmärken?
– När det kommer till smycken som jag fullkomligt älskar så är det Lulu Frost, Shourouk, Syster P, Dannijo, Mawi och Anton Heunis som gäller. MSGM, Milly, Tibi, Zoe Karssen, Iro, Joe's jeans, MiH, Heartmade by Julie Fagerholt och By Malina är märken jag älskar att klä mig i, både för vardag och fest!

Bläddra vidare i bildspelet ovan för att se tio av Malins heta outfits och metallic-toppen hon nämnde i intervjun.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.