"Stod dubbelvikt och grät", väl på sjukhuset fick Blondinbella morfin mot smärtan.
1 av 2
"Stod dubbelvikt och grät", väl på sjukhuset fick Blondinbella morfin mot smärtan. - Foto: Patrik Österberg/All Over Press Sweden
Hon åkte sedan med Odd och andra vänner till ett slott för att återhämta sig.
2 av 2
Hon åkte sedan med Odd och andra vänner till ett slott för att återhämta sig. - Foto: Stella Pictures

Blondinbella till sjukhus med ambulans

Fick morfin mot smärtan. "Jag trodde att det var ett missfall".


Cystor

Cystor är en slags vätskefylld blåsa som kan uppkomma i flera av kroppens organ. 

I sällsynta fall, om cystan hinner bli tillräckligt stor, kan den drabbade skadas - men generellt sätt är cystor ofarliga, skriver Wikipedia.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip fick föras med ambulans till sjukhus på fredagen. Detta efter att två cystor hade spruckit.

På sin hemsida skrev bloggaren att hon mår bra med tanke på omständigheterna. På bloggen uppger Löwengrip också att hon först trodde att smärtorna berodde på något helt annat:

”Jag trodde att det var ett missfall”, skriver hon.

Fick morfin

Bloggdrottningen var på väg till ett möte när hon plötsligt kände magsmärtorna. Hon "stod dubbelvikt och grät" och tog en taxi till Sankt Görans sjukhus.

På Sankt Görans uppges Isabella fått morfin för att dämpa smärtan. Senare åkte hon ambulans till Södersjukhuset där läkarna konstaterade att det gällde två spruckna cystor. 

När Blondinbella kände sig bättre drog hon sig tillbaka till Bjertorps slott för att återhämta sig.

"Jag har inte ont längre och jag kan lika gärna vila på ett slott än hemma. Så nu kör vi strax dit", skriver hon på bloggen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.