Vi håller tummarna för bloggaren i dag.
1 av 4
Vi håller tummarna för bloggaren i dag. - Foto: Robert Eklund / Robert Eklund
Glada vinnare på Blog Awards 2011.
2 av 4
Glada vinnare på Blog Awards 2011. - Foto: PATRIK ÖSTERBERG/ALL OVER PRESS SWEDEN
Här med Modette-bloggerskan Angelica Blick.
3 av 4
Här med Modette-bloggerskan Angelica Blick. - Foto: Yessica Thor
och med Cimon Lundberg.
4 av 4
och med Cimon Lundberg. - Foto: Yessica Thor / Yessica Thor

Storbloggaren tvingas till hjärtoperation

Bloggaren har väntat på en hjärtoperation sedan i oktober förra året. Nu är det dags. Just nu ligger Andreas wijk nersövd för att genomgå den svåra operationen.


Mer om Andreas

Andreas Wijk är en ung bloggare som slagit igenom som en av Sveriges största manliga bloggare. Han är även musiker och har släppt singeln "Like my style".

Trenden tycks vara att lägga sig under kniven av estetiska skäl, om man är bloggare. Det är långt från skälet till att Andreas Wijk, 19, i dag sövs ner. Det är ett medfött hjärtfel som storbloggaren i dag ska försöka få åtgärdat. Förutom att byta en hjärtklaff ska han även byta ut en bit av kroppspulsådern, en unik operation.

Redan som barn tvingades bloggaren gå igenom en större operation.

– Operationen var nästan lika svår som att byta ett hjärta och det tog ungefär sju timmar att operera, skriver han i bloggen

Nu tar bloggaren en paus från den välbesökta bloggen för att vila upp sig efter den stora operationen. I ett tidsinställt inlägg tackar han alla de läsare och fans som visat sitt stöd.

– Tack för allt stöd! Kommentarer, meddelanden, mejl, tweets, instagram, SMS, brev, samtal och böner. Allt betyder så fantastisk mycket, skriver han


Lyssna på en av Andreas låtar här:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!