Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är Dessies nya pojkvän

Storbloggerskan har äntligen hittat kärleken.

Nu berättar bloggerskan om nya kärleken.

Dessie har tidigare varit förlovad.

Parets nya lyxbil.

När hon nyligen bytte header-bild fick hon stark kritik av sina läsare eftersom hon håller i ett vapen på bilden. Dessie var dock nöjd.

Storbloggerskan Desireé "Dessie" Nilsson, 18, är nykär. Nu berättar hon för läsarna om sin pojkvän Simon och hur lycklig hon är i den nya relationen.

– Jag älskar dig, du är allt, skriver hon på Instagram

Men det är inte helt utan trassel som paret nu har funnit varandra. Redan i våras träffades paret men valde sedan att ta en paus under sommaren på grund av elaka rykten.

– Vi hittade tillbaka till varandra, starkare än någonsin. Vi insåg att folk vill förstöra mellan oss, för att vi är ett bra par helt enkelt, skriver bloggerskan.

Det är inte helt utan bekvämligheter Dessie inleder den nya relationen. 

– Killen och jag har köpt en till bil. Mercedes ML, så himla fin och stor. Älskar såna bilar. Så nu har vi en Porsche, denna och en Volvo. Perfekta familjebilen. Vem vet, det kanske kommer ut en liten skrutt snart?, bloggar hon.

Bilen går loss på närmare en halv miljon i nypris.

Dessie har tidigare varit förlovad med den pojkvän hon var tillsammans med i tre år. Det forna paret gjorde slut med strax innan bloggerskan fyllde 18 år.

Lyssna på Dessies singel här:


Mer:

Nu ger sig bloggarna in i abortdebatten