Det blev ett tråkigt slut på resan.
1 av 4
Det blev ett tråkigt slut på resan. - Foto: Stella Pictures
Alexandra "Kissie" Nilsson tillsammans med sin bror Peter.
2 av 4
Alexandra "Kissie" Nilsson tillsammans med sin bror Peter. - Foto: Stella Pictures
Kissie - eller Alexandra Nilsson som hon egentligen heter som brunett.
3 av 4
Kissie - eller Alexandra Nilsson som hon egentligen heter som brunett.
Hon har gjort flera skönhetsoperationer. Hon har berättat att komplexen hon har för sin näsa kommer från tidig ålder då en kille hon var kär i tyckte att den var för stor.
4 av 4
Hon har gjort flera skönhetsoperationer. Hon har berättat att komplexen hon har för sin näsa kommer från tidig ålder då en kille hon var kär i tyckte att den var för stor.

Kissie efter resan till lyxhotellet: "Blev rånad"

Bloggerskan Kissie uppger att hon blivit rånad på sitt eget hotellrum under lyxsemestern. ”Städerskan snodde 1000 kronor”.


Mer om Kissie

Kissie är känd för att ha rasat snabbt i vikt och hennes läsare oroade sig för att hon hade en ätstörning. 

För en tid sedan förklarade Kissie hur det låg till.

Alexandra ”Kissie” Nilsson, 21, är nyss hemkommen efter två veckor på en lyxresort i Mexiko. Men allt var inte frid och fröjd i paradiset. Kissie lämnade sin handväska på hotellrummet - då blev hon rånad, enligt bloggerskan själv.

”Jag glömde pengar i lilla facket på min handväska, 1000 kronor. Dom blev snodda direkt! Så dem hade alltså gått igenom min handväska!” skriver Kissie på sin blogg.

För bloggerskan som annars är nöjd med sin semester drog det givetvis ner betyget.

"Det förstörde verkligen intrycket” skriver hon vidare.

Lång lyxsemester

Enligt hotellets hemsida kan en liknande resa som Kissies gå på omkring 60 000 kronor för de två veckor hon tillbringade i Mexiko. 

På det shoppade bloggerskan, som taxeringsåret 2012 tjänade över 350 000 kronor, ordentligt. På den hajpade kedjan Victoria's Secret la Kissie närmare 500 kronor. En droppe i havet av det hon fick med sig hem från Mexiko och Miami som hon efteråt besökte. 

/
/
/
/
/
Ran
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...