Kissie är trött på det onaturliga och avslöjade nyligen att hon vill förminska brösten.
1 av 4
Kissie är trött på det onaturliga och avslöjade nyligen att hon vill förminska brösten. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Nu vill hon även gå ner ett par kilo.
2 av 4
Nu vill hon även gå ner ett par kilo. - Foto: Stella Pictures
Kissie hamnade på omslaget av en bilaga efter att hon drastiskt tappade vikt.
3 av 4
Kissie hamnade på omslaget av en bilaga efter att hon drastiskt tappade vikt. - Foto: Aftonbladet Klick
Kissie lockade Fridas läsare med en slängkyss.
4 av 4
Kissie lockade Fridas läsare med en slängkyss. - Foto: Frida

Så många kilo vill Kissie gå ner i vikt

Alexandra "Kissie" Nilsson skapade rubriker efter att hon dramatiskt gått ner i vikt på kort tid. Nu ska hon gå ner ytterliga ett par kilo.


Sjukaste dieterna

Laxeringsmedel, piller och raw food – så här håller sig stjärnorna pinnsmala på röda mattan.

Eventuella biverkningar

Förutom att produkten är milt vätskedrivande minskar den även aptiten. 

Den kan höja hjärtrytmen och tömma kroppen på viktiga näringsämnen och vitaminer och orsaka uttorkningenligt Ehow.

Fem kilo. Så mycket vill bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson bli av med. Till hjälp har hon ett pulver som blandas med vatten för att öka förbränningen. 

"Dessa finns i alla fall inte att köpa i Sverige så jag uppmanar inte småtjejer att springa och köpa skiten. Hittade detta innan jag åkte hem från Miami", skriver 21-åringen som det senaste året tränat stenhårt på gym.

I kommentsfältet är responsen delad.

– Tycker det är lite synd att du behandlar din kropp så här. Visst, jag vet inte hur du äter eller vad, men det verkar verkligen som om du inte är snäll mot din kropp. Du om någon behöver verkligen inga bantningspreparat eller så, du är långt från överviktig!, skriver signaturen Cissi.

En annan läsare efterlyser en recension.

"Har frågat mig själv om jag har en ätstörning"

Bloggerskan har tidigare slagit ifrån sig rykten om att hon skulle ha ett osunt förhållande till mat.

"Beroende på om jag har en bra eller dålig dag så tar jag åt mig ibland, och ibland inte. Ibland har jag frågat mig själv om jag har en ätstörning. Men sen kommer jag på mig själv äta choklad framför datorn vid 22-tiden och förstår att jag mår bra. Dock läser jag ju de där orden varje dag, inte konstigt att man ifrågasätter sig själv ibland", förklarade hon för sina läsare.

Föll ihop på gatan

Kissie har gjort en dramatiskt förändring gällande sin vikt. På kort tid gick hon ner flera kilo och skapade rubriker när hon kollapsade på en gata i centrala Stockholm. 

Om viktraset och kollapsen hade någon koppling är oklart. Flera kommentarer på Kissies blogginlägg vid tidpunkten menade att hon behövde hjälp och att det var uppenbart att hon led av ätstörningar. En indikation för att konstatera sjukdomen är ett lågt BMI.

– Om man har ett BMI under 17, 5 kan man få diagnosen, sa Anna Maria af Sandeberg överläkare och verksamhetschef på Stockholms centrum för ätstörningar, till Nyheter24 då.

Kissie hade runt 16 i BMI vid tillfället. Det krävs dock att fler "kriterier" uppfylls för att en person ska diagnosticeras som anorektiker, trots det tycks läsarna vara ständigt oroade över att hon äter för lite.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.