Måndag 19 Apr
Stockholm

Så hämnades Löwengrip på krogtafsaren

Isabella är trött på män med olämpligt uppträdande och är inte rädd för att ge igen.
1 av 3
Isabella är trött på män med olämpligt uppträdande och är inte rädd för att ge igen. Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX
En man pressade ner ett glas mellan bloggerskans bröst innan jul - något som fick henne att se rött.
2 av 3
En man pressade ner ett glas mellan bloggerskans bröst innan jul - något som fick henne att se rött. Foto: Stella Pictures
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg förlovade sig nyligen och ska gifta sig inom en snar framtid.
3 av 3
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg förlovade sig nyligen och ska gifta sig inom en snar framtid. Foto: Yessica Thor / Stella Pictures

Blondinbella har tröttnat på män som tafsar på henne. I bloggen berättar hon om hur hon hämnats när någon gått över gränsen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Blondinbella om näthatet

Bloggerskan har tidigare berättat om hur hon mött näthatet. Att hon blivit hotad till livet dagligen och hur brev med avföring och sperma fortfarande landar på hennes dörrmatta. 

Läs här.

Numera ger Isabella "Blondinbella" Löwengrip igen när någon tar på henne på ett olämpligt sätt. Efter att en man tryckt ner sitt toma shotglas mellan 22-åringens bröst ute på krogen brast det för henne. 

"Jag blev så arg så att jag höll på att koka över så jag tog upp glaset och sulade det hårt i hans panna. Det hade säkert kunnat gå sönder, vilket jag hoppades, men jag tycker att han får skylla sig själv", skriver Löwengrip som sedan tog mannen åt sidan för att skälla ut honom.

"Han skämdes till slut", fortsätter hon.

Även en man som tagit henne på rumpan fick snabbt svar, i form av smärta.

"Då vände jag mig om och böjde hans fingrar bakåt så att han skrek. Jag har passerat stadiet där jag blir ledsen och går därifrån. Det är hans problem att han går över gränsen. Nu blir jag bara skogstokig om någon rör på mig på ett nedvärderande sätt", fortsätter hon.

Kvinna dömdes för misshandel

Anledningen till bloggerskans bekännelser är den dom som föll mot en 23-årig kvinna i går och som media uppmärksammat. Under en festkväll på en krog i Lund tog en man 23-åringen på rumpan. Efter en dispyt då mannen senare tagit på kvinnans axel och hon då slagit till honom över näsan dömdes hon på tisdagen för misshandel, skriver Aftonbladet.

– Det är helt galet, konstaterar Blondinbella i ett inlägg efter att hon läst om domen. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela