Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blondinbella anmäls för smygreklam - igen

- 28/03/2013, 17:38 -
Isabella Löwengrip anmäls igen.
1 av 3

Isabella Löwengrip anmäls igen.

Stella Pictures

Löwengrip har själv inte uttalat sig om anmälan än.
2 av 3

Löwengrip har själv inte uttalat sig om anmälan än.

Lars Pehrson / SvD / SCANPIX

Här är hon tillsammans med sin Odd Spångberg.
3 av 3

Här är hon tillsammans med sin Odd Spångberg.

Yessica Thor / Stella Pictures

Isabella Löwengrip har återigen anmälts till Konsumentombudsmannen. Anledningen är ett blogginlägg där hon hyllar sin mobiltelefon.

Det är knappast första gången. Nu har Isabella "Blondinbella" Löwengrip återigen anmälts för smygreklam i sin blogg. Den här gången handlar det om hennes mobiltelefon, skriver Resumé.

"Är väldigt nöjd med min Nokia Lumia920 med Windows8. Smart och jag kan skräddarsy den efter mitt liv", skrev hon i ett inlägg den 19 mars i år.

"Är helt klart en annons"

Anmälaren är kritisk till hur Löwengrip formulerat sig.

"Detta inlägg är helt klart en annons för Noldas telefon Lumia92O, ingenstans nämns det att det är en annons vilket är mycket illa då Bloggen vänder sig till yngre tonåringar som kan ha svårt att tänka kritiskt", skriver anmälaren till Konsumentombudsmannen.

Det är inte första gången som den unga entreprenören och bloggaren anmäls efter att hon hyllat olika produkter. Tidigare har det handlat om skor och manikyr.