Praktikanten jämför Kim Jong-Un med Isabella Löwengrip.
1 av 4
Praktikanten jämför Kim Jong-Un med Isabella Löwengrip. - Foto: Stella Picture
Isabella "Blondinbella" Löwengrip tillsammans med Pingis Hadenius.
2 av 4
Isabella "Blondinbella" Löwengrip tillsammans med Pingis Hadenius. - Foto: FameFlynet Sweden
Blondinbella får ny hård kritik från praktikanten.
3 av 4
Blondinbella får ny hård kritik från praktikanten. - Foto: FameFlynet Sweden
Jämförs med en diktor efter att ha stängt ner blogg.
4 av 4
Jämförs med en diktor efter att ha stängt ner blogg. - Foto: Stella Pictures

Hon jämför Blondinbella med diktator

Efter bara några dagar valde hon att sluta som praktikant på Ecomista efter att ha fått en utskällning. Nu kommer hon med nya påhopp mot Blondinbella, jämför henne med – diktor.


Mer om Economista

Tillsammans med journalisten och civilekonomen Pingis Hadenius driver Blondinbella Economista AB. Företaget ska ge ut en bok om privatekonomi och hålla i föreläsningar på Folkuniversitetet.

Som Nyheter24 skrev i går har det uppstått en konflikt mellan Blondinbellas företag Economista och en tidigare praktikant. Bakom företaget står bloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 22,  tillsammans med civilekonomen och journalisten Pingis Hadenius

Bråket startade efter att praktikanten kände sig missnöjd med sin praktikplats på företaget och därför valde att sluta. 

Hon gick sedan ut med ett blogginlägg som riktade hård kritik mot Blondinbella, men inlägget försvann efter att bloggen stängdes ner. Därför har nu praktikanten startat en ny blogg där hon riktar ny kritik mot den populära bloggerskan. Bland annat jämför praktikanten Blondinbella med Nordkoreas diktator Kim Jong-un.

I ett inlägg skriver hon: "Jag somnade i Sverige och vaknade i Nordkorea, inte visste jag att man inte längre får yttra sig på en blogg utan att bli avstängd!".

Anledningen är att praktikantens tidigare blogg – som låg på bloggnätverket Spotlife där Isabella Löwengrip är majoritetsägare – stängdes ner. 

Jämför Blondinbella med Kim Jong-un

Praktikanten fortsätter sitt inlägg med: "Bloggen stängdes av för att skrämma mig och kunna få ett löfte om att jag inte skulle gå ut med någon känslig information, efter det sattes den på men jag vill inte blogga på en portal som ägs av Kim Jong-un. Jag kan inte bli riskerad att bli avstängd varje gång jag säger något som inte passar alla i smaken."

Blondinbella själv kommenterade händelsen i ett inlägg  "Det är otroligt känsliga saker som tas upp, extremt mycket konfidentiellt som inte bara rör mig utan alla andra bolag som jag jobbar med. Skulle något läcka så är det alltid mitt ansvar i slutändan." 

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.