Det är en ansträngd relation som pappa Per Rydberg nu vill ordna till med brevet - men Blondinbella köper inte försöket.
1 av 3
Det är en ansträngd relation som pappa Per Rydberg nu vill ordna till med brevet - men Blondinbella köper inte försöket. - Foto: Stella Pictures
Inlägget har skrivits på en blogg som bara innehåller det nämnda inlägget.
2 av 3
Inlägget har skrivits på en blogg som bara innehåller det nämnda inlägget. - Foto: Stella Pictures
Fästmannen Odd Spångberg är ett bra stöd för Isabella.
3 av 3
Fästmannen Odd Spångberg är ett bra stöd för Isabella. - Foto: Stella Pictures

Efter pappans öppna brev: "Är känslomässig utpressning"

För att nå sin dotter isabella "Blondinbella" Löwengrip skrev pappan Per Rydberg ett öppet och känslofyllt brev publicerat på en blogg. Men Löwengrip köper inte pappans försök att återuppta kontakten med henne.


Läs brevet

"Jag känner dig bättre än någon annan och förstår att det liv du lever inte kommer att ge dig äkta lycka. Att vara sann mot dig själv är vägen som leder till inre frid. Jag är stolt över allt som du har åstadkommit men just nu är jag i sorg", skriver Rydberg bland annat i brevet till sin dotter.

Läs mer här.

På söndagskvällen publicerades ett öppet brev från Per Rydberg till sin dotter Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 22, via en blogg startad för ändamålet. Rydberg som för Nyheter24 bekräftade att han skrivit inlägget har sedan dess inte uppdaterat vare sig inlägget eller bloggen. 

Bloggerskan har läst texten i vilken pappan vädjar om att hon ska återuppta kontakten med honom. Detta efter att Isabella bröt kontakten med sin pappa för snart ett halvår sedan. 

"Det är ingen ursäkt utan bara en fortsatt känslomässig utpressning som han nu la ut offentligt", skriver hon och fortsätter:

"Jag kommer att kommentera det tids nog men just nu finns det så mycket annat fantastiskt i livet som hellre får ta min tid".

Har fullt upp 

Bloggerskans kalender är just nu fullbokad med jobb och utöver föreläsningar och arbetet med en kommande bok planerar hon sitt kommande drömbröllop med fästmannen Odd Spångberg, 24. 

Många läsare spekulerar även i om bloggerskan är gravid efter att hon klagat på konstant trötthet, suktat efter en större lägenhet och visat upp en inspirationsbild med superstjärnan Beyoncé och hennes dotter Blue Ivy

"Det som sker i ens privata kan vara svårt att styra över. Jag har lärt mig att man måste göra det bästa av situationen och sätta deadline på tårar. Sätta gränser som man håller vid. Vara tydlig och alltid utgå efter vad som jag själv mår bäst av", skriver Löwengrip vidare i inlägget.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!