Podcast: Följ med bakom kulisserna i LA

För många unga är drömmen att flytta till USA i allmänhet och Los Angeles i synnerhet. Paula Segerström, 21, och Sanna Andersson, 24, har tagit steget från Stockholm till lyckans stad – Los Angeles. Här hittar du alla avsnitten.


DEL 1 - En annan del av LA

I premiäravsnittet får du veta mer om tjejerna och höra om deras första tid i Los Angeles. Från flygplatsen i Sverige till nattklubbarnas "köttmarknad". Och om när Paula hamnade i Ushers studio och när Paris Hilton plötsligt knackade Sanna på axeln för att att para ihop henne med Chris Brown - lyssna här .

DEL 2 - En kines i dunjacka

Den här veckan pratar duon om LA-modet som består av flipflops och dunjackor. De berättar också om hur ena kompisen hamnade i fängelse. 

Tjejerna tipsar även om appen som är ett måste att ladda ner när du besöker LA - lyssna här . 

DEL 3 - Att dejta en amerikan

I duons tredje avsnitt pratar tjejerna om dejting och skillnaden mellan svenska och amerikanska killar. 

– Det enda svenska killar tänker på är att ligga, menar Paula - lyssna här 

DEL 4 - Skandalavsnittet

Sanna berättar om hur hon blev utslängd från Chris Browns hus och Paula hur hennes vän plötsligt upptäckte att hon delat en het natt med David Beckham - lyssna här  .

DEL 5 - Sugardaddy med helikopterplatta

I det femte avsnittet får vi veta vad tjejer gör när pengarna tar slut. 

– Att ha en sugardaddy är inget ovanligt i Los Angeles, nackdelen är att man måste "släppa till" - lyssna här .

DEL 6 - Flytta till Los Angeles!

I det sjätte avsnittet berättar Sanna och Paula bland annat vad man ska tänka på när man flyttar till Los Angeles.

– För er som redan har sökt och kommit in på college så tipsar vi om hur man skaffar boende å klarar sig bäst i Hollywoods nattliv - lyssna här 

DEL 7 – Time to confess

I det sjunde avsnittet utvärderar tjejerna varandra och berättar om Playboys efterfester och killar i chinchillapälser.

– Träffar ni en kille i chinchillapäls, BACKA, uppmanar Sanna - lyssna här 

Del 8 - Snicksnack

I det åttonde avsnittet snackas det om lite av varje. Tjejerna dissar RAW food, pratar om rosa fetischer och träningshets. Den ultimata listan på saker att göra i USA avslöjas i programmet.

–  Hon blev sjukt chockad när hon såg min bil, säger Paula - lyssna här 

Del 9 - Att göra i LA

I veckans avsnitt av Nyheter24:s podcast "En annan del av LA" berättar Sanna och Paula, hur du får en maximal upplevelse i drömmarnas stad och vad du bör undvika.

– På Melrose Flee market är det inga konstigheter om tvillingarna Olsen dyker upp för att shoppa vintage, säger Sanna - lyssna här 

Del 10 - LA nightlife

För att du ska slippa göra samma misstag som Sanna och Paula i partydjungeln har de tillsammans listat Hollywoods bästa nattklubbar. 

– Här i LA hittar du det bästa partyt på hotellen, säger Sanna - lyssna här  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.