Måndag 10 Maj
Stockholm

Smart träning under semestern - här är veckans bästa från Pinterest

Tre kändisar som satsat på flätan.
Tre kändisar som satsat på flätan. Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage

Varje vecka listar Nyheter24 tre coola, smarta eller onödiga – men fina, tips från guldgruvan Pinterest.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vad är Pinterest?

Sajten Pinterest är en guldgruva för alla som söker inspiration - eller för den som vill dela med sig. Den fungerar som en digital anslagstavla och är ett snabbt växande socialt nätverk. 

Här hittar du mer

Den här veckan lär du dig hur du på ett extremt simpelt sätt kan underlätta din träning och så kan du ta hjälp av en enkel guide för att lära dig göra andra frisyrer än den vanliga flätan. 

Optimera din träning

Okej, så inte nog med att man måste lära sig hur man gymmar säkert och på rätt sätt, ska köpa nya träningskläder och nästan trilla av rullbandet av utmattning för att vara hälsosam. Tydligen kan man också knyta sina träningsskor fel. Ja, i varje fall så kan man knyta dem på ett bättre sätt - beroende på vad man har för problem när man är ute och svettas. Har du lite för små skor, eller glappar de kanske? Då finns det flera tekniker du kan ha nytta av.

Se instruktionerna här.

Njut av semestern - fullt ut

När vi ändå är inne på träning. Många får ångest av att man njuter lite för mycket under sin semester utomlands. Vi tycker att semestern ska vara ett tillfälle då du låter kroppen vila och då du ska njuta av maten ditt resmål och kultur bjuder på. Något som vissa kanske avstår med anledning av att man lämnat träningsrutinen hemma. Men vem säger att du behöver göra det? Vill du inte springa vilse i stekheta berg eller på milslånga stränder så följer här en enkel rutin för att i stället träna i poolen.

Se instruktionerna här

Fixa hetaste sommarfrisyren

Saltvatten sol och långa dagar ute kan göra att håret mer liknar ett fågelbo. Ta då till ett knep som också råkar vara säsongens kanske hetaste - nämligen flätan. Skippa den vanliga franska flätan och satsa på en tysk, eller kanske den vackra fiskbensflätan. Perfekt att slänga ihop innan du går hemifrån på morgonen.

Se instruktionerna här.

Ps. Klicka på bilden när du är inne på länken för att komma till fullständig guide. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela