Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Undervattenskonst och överambitiös hobby – här är veckans bästa från Pinterest

- 14/07/2013, 08:03 -

Varje vecka listar Nyheter24 tre coola, smarta eller onödiga – men fina, tips från guldgruvan Pinterest.

Den här veckan kan du spana in världens kanske coolaste museum och en hobby som möjligen är lite för tidskrävande för att du ska kunna ta efter den - men lika värd att titta på för det.

Så har du aldrig sett ett museum

Okej, vem har sagt att det är tråkigt att gå på museum. Inte det här i varje fall. Eller gå och gå - inte när du simmar på det här museet snarare. I Mexikos vatten kan du nämligen simma ner till den här lilla uppvisningen av skulpturer. Det var 2009 som en engelsk skulptör började ställa ut stora skulpturer under vattnet. 

Se de fantastiska bilderna här

Spara pengar på semestern

Från att leva med ett ideal som utgått från en farlig och ohälsosam bränna har det nu blivit att skydda sig från solens skadliga strålar. Men hur noga man än är med att smörja in sig med spf inför en dag i solen kan värmen och saltvatten göra huden torr. Men strunta i att köpa en dyr skrubb. 

Här följer en instruktion till livets kanske enklaste skrubb - som du kan göra själv. 

En ambitiös hobby

Den här personen har printat ut ett par bilder från sin favoritfilm och sedan givit sig själv uppgiften att söka upp platsen där scenerna spelats in. Den exakta platsen. Den här lilla bildserien visar en millimeter-perfekt hobby som kanske är lite väl ambitiös - men väl värd att beskåda under ett par sekunder. 

Se serien här.

Ps. Klicka på bilden när du är inne på länken för att komma till fullständig guide.