Lyssna på Sanna och Paulas senaste pod-avsnitt "Att göra i LA"
1 av 6
Lyssna på Sanna och Paulas senaste pod-avsnitt "Att göra i LA"
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Podcast: Så hittar du guldkornen i Lala-land

I veckans avsnitt av Nyheter24:s podcast "En annan del av LA" berättar Sanna Andersson, 24, och Paula Segerström, 21, hur du får en maximal upplevelse i drömmarnas stad och vad du bör undvika.


Följ Sanna och Paula

Varje lördag släpps ett nytt avsnitt som inspirerar dig till att göra precis det du vill i livet. Säg vad du tycker om varje avsnitt på Twitter under hashtaggen #annandelavla

Mellan avsnitten kan du också hänga med i tjejernas vardagsliv via deras gemensamma blogg som likt deras podcast heter "En annan del av LA"

Läs bloggen här . På Instagram kan du följa tjejerna under namnet @enannandelavla

Är du påväg att göra din första resa till Los Angeles men har inte en aning om vad du ska göra i Lala-land. Sanna och Paula ger dig de senaste insidertipsen om de hetaste uteställena, dem bästa second hand-marknaderna och flera andra bra tips för dig som vill få en maximal upplevelse i Los Angeles. 

– På Melrose Flee market är det inga konstigheter om tvillingarna Olsen dyker upp för att shoppa vintage, säger Sanna.

En av de roligare och mer annorlunda sakerna att göra i LA är att dricka drinkar på alla poolpartyn på söndagar. Men tjejerna har massor av tips i dagens avsnitt av "En annan del av LA".

– I Malibou finns det ett superfint vattenfall som inte många vet om, säger Paula.

Dessutom får du veta vad du absolut inte ska göra och vad du bör undvika på din semester i drömmarnas stad Los Angeles. 

I nästa avsnitt avslöjar tjejerna att du får följa med på ett "nattavsnitt", som de låter vara osagt om vad det handlar om.

Lyssna här - men du kan också söka på "En annan del av LA" på Itunes och på så vis lyssna i mobilen.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.