Lyssna på Sanna och Paulas senaste pod-avsnitt "Att göra i LA"
1 av 6
Lyssna på Sanna och Paulas senaste pod-avsnitt "Att göra i LA"
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Podcast: Så hittar du guldkornen i Lala-land

I veckans avsnitt av Nyheter24:s podcast "En annan del av LA" berättar Sanna Andersson, 24, och Paula Segerström, 21, hur du får en maximal upplevelse i drömmarnas stad och vad du bör undvika.


Följ Sanna och Paula

Varje lördag släpps ett nytt avsnitt som inspirerar dig till att göra precis det du vill i livet. Säg vad du tycker om varje avsnitt på Twitter under hashtaggen #annandelavla

Mellan avsnitten kan du också hänga med i tjejernas vardagsliv via deras gemensamma blogg som likt deras podcast heter "En annan del av LA"

Läs bloggen här . På Instagram kan du följa tjejerna under namnet @enannandelavla

Är du påväg att göra din första resa till Los Angeles men har inte en aning om vad du ska göra i Lala-land. Sanna och Paula ger dig de senaste insidertipsen om de hetaste uteställena, dem bästa second hand-marknaderna och flera andra bra tips för dig som vill få en maximal upplevelse i Los Angeles. 

– På Melrose Flee market är det inga konstigheter om tvillingarna Olsen dyker upp för att shoppa vintage, säger Sanna.

En av de roligare och mer annorlunda sakerna att göra i LA är att dricka drinkar på alla poolpartyn på söndagar. Men tjejerna har massor av tips i dagens avsnitt av "En annan del av LA".

– I Malibou finns det ett superfint vattenfall som inte många vet om, säger Paula.

Dessutom får du veta vad du absolut inte ska göra och vad du bör undvika på din semester i drömmarnas stad Los Angeles. 

I nästa avsnitt avslöjar tjejerna att du får följa med på ett "nattavsnitt", som de låter vara osagt om vad det handlar om.

Lyssna här - men du kan också söka på "En annan del av LA" på Itunes och på så vis lyssna i mobilen.


/
/
/
Senaste nytt

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

1 timme sedan

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

2 timmar sedan
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.

Tjuvar stal delar ur Anselm Kiefer-staty

3 timmar sedan
Tjuvar har stulit delar av den tyske konstnären Anselm Kiefers staty som stod i ett varuhus i Frankrike. Stölden motsvarar ett värde på omkring 10 miljoner kronor, enligt åklagaren.

Allt om Peter Dalle – fru, skilsmässa och filmerna

idag 12:09
Hur mycket vet du egentligen om skådespelaren Peter Dalle? Nyheter24 har samlat allt du kan tänkas vilja veta om Peter Dalle.

Artisten The Weeknd skänker fyra miljoner måltider till Gaza

idag 12:08
Den kanadensiske sångaren Abel "The Weeknd" Tesfaye skänker fyra miljoner måltider till Gaza, via FN:s World Food Program, enligt CNN.

Här är populäraste jullåtarna – favorit omkörd

idag 10:40
Samma låtar snurrar år efter år i de stämningsfulla juldängornas tid. Men när Stim nu presenterar topplistan får Mariah Carey se sig omkörd och Shane MacGowans klassiker lyssnas mer.