I Sanna och Paulas blogg En annan del av LA kan du följa deras liv.
1 av 7
I Sanna och Paulas blogg En annan del av LA kan du följa deras liv.
2 av 7
Du får också tips på smultronställen.
3 av 7
Du får också tips på smultronställen.
Häng med på resan!
4 av 7
Häng med på resan!
Hur de lärt sig stadens normer...
5 av 7
Hur de lärt sig stadens normer...
Från nattliv till plugg och skönt häng häng.
6 av 7
Från nattliv till plugg och skönt häng häng.
Vilka nattklubbar som gäller.
7 av 7
Vilka nattklubbar som gäller.

Är det här Hollywoods bästa party?

I veckans avsnitt av Nyheter24:s podcast "En annan del av LA" berättar Sanna Andersson, 24, och Paula Segerström, 21, om killarnas hårda LA-liv och om tumultet på Sky bar.


Följ Sanna och Paula

Varje lördag släpps ett nytt avsnitt som inspirerar dig till att göra precis det du vill i livet. Säg vad du tycker om varje avsnitt påTwitter under hashtaggen #annandelavla

Mellan avsnitten kan du också hänga med i tjejernas vardagsliv via deras gemensamma blogg som likt deras podcast heter "En annan del av LA". 

Läs bloggen här  . På Instagram kan du följa tjejerna under namnet @enannandelavla

Los Angeles är känt för sin kändistäthet men staden är också USAs näst största. Med mer än tre miljoner invånare kan det vara svårt att lokalisera sig i änglarnas stad. I veckans avsnitt av "En annan del av LA" hjälper Paula och Sanna dig att hitta till dem bästa nattklubbarna, sina favoritrestauranger och självklart till de lyxiga biosalongerna. 

De flesta barerna ligger på Sunset Boulevard och där finns även dem bästa Margarita-drinkarna. Men det är inte riktigt som i Sverige.

– Här i LA är det oftast bäst party på hotellen, säger Sanna.

Som tjej är det enkelt att komma in på "fancy" klubbar - värre är det för killar.

– Som kille kan LA-livet kännas lite hårt, här behöver du ofta en promoter för att överhuvudtaget komma in, berättar Sanna.

Är du inte en nattklubbsdrottning tipsar tjejerna om flera lyxiga biosalonger för den som fördrar biomys framför party.   

Till nästa vecka kan ni skicka in era egna önskemål om vad programmet ska handla om så kanske ditt förslag blir publicerat på bloggen och kommer med i nästa veckas podcastavsnitt. 

Men vad hände egentligen med Paula på Sky bar? Lyssna här så får du veta - men du kan också söka på "En annan del av LA" på Itunes och på så vis lyssna i mobilen.

LAX
/
LA
/
/
/
/
Senaste nytt

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

1 timme sedan

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

2 timmar sedan
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.

Tjuvar stal delar ur Anselm Kiefer-staty

3 timmar sedan
Tjuvar har stulit delar av den tyske konstnären Anselm Kiefers staty som stod i ett varuhus i Frankrike. Stölden motsvarar ett värde på omkring 10 miljoner kronor, enligt åklagaren.

Allt om Peter Dalle – fru, skilsmässa och filmerna

idag 12:09
Hur mycket vet du egentligen om skådespelaren Peter Dalle? Nyheter24 har samlat allt du kan tänkas vilja veta om Peter Dalle.

Artisten The Weeknd skänker fyra miljoner måltider till Gaza

idag 12:08
Den kanadensiske sångaren Abel "The Weeknd" Tesfaye skänker fyra miljoner måltider till Gaza, via FN:s World Food Program, enligt CNN.

Här är populäraste jullåtarna – favorit omkörd

idag 10:40
Samma låtar snurrar år efter år i de stämningsfulla juldängornas tid. Men när Stim nu presenterar topplistan får Mariah Carey se sig omkörd och Shane MacGowans klassiker lyssnas mer.