Måndag 20 Sep
Stockholm

Veckans stilikon: Bianca Brandolini D'adda

1 av 11
2 av 11
3 av 11
4 av 11
5 av 11
6 av 11
7 av 11
8 av 11
9 av 11
10 av 11
11 av 11

Varje vecka utser Nyheter24 och Modettes shoppingexpert Therese Hollgren en stilikon som förtjänar att hamna i blickfånget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Bianca

Biancas mamma var även musa till Valentino och hennes bästa vän är stilikonen Olivia Palermo som Nyheter24 tidigare skrivit om. 

Biancas pojkvän är den Italienska playboyen och arvingen till Fiat-imperiet Lapo Elkann.

26-åriga Bianca Brandolini D'adda är en Italiensk IT-girl som ofta syns front-row på de hetaste visningarna. Hon är dotter till greve Rodrigo Tiberio Brandolini D'Adda och prinsessan Georgine de Faucigny-Lucinge et Coligny

Nu har hennes känsla för stil givit henne utmärkelsen "Veckans stilikon", signerad Nyheter24 och Modettes shoppingexpert Therese "Shopping&Fashion" Hollgren. Det med motiveringen:

"Jag tycker att Bianca har en stil som är lätt att tycka om och avundas. Den är kvinnlig, trendig, enkel och innehåller många underbara statement-plagg som får oss vanliga dödliga att önska att vi fick botanisera runt i hennes garderob och bara klämma och känna på alla dyrgripar som vi aldrig någonsin kommer ha råd att köpa."

När fick du upp ögonen för Bianca?

– Det var bara för någon månad sedan faktiskt när jag såg henne på en ursnygg streetstyle-bild. Jag blev lite nyfiken på vem hon är och letade runt lite på nätet och insåg att hon hade en otroligt inspirerande klädstil, berättar Therese. 

Hos vilken budgetkedja skulle man kunna plocka ihop hennes stil enklast?

– Då skulle jag utan tvekan säga Topshop. Där finns ett brett sortiment av kläder och många snygga klänningar med hög modegrad som påminner mycket om det hon brukar bära, fortsätter hon.

Bläddra vidare i bildspelet ovan för att se några inspirerande bilder på Bianca. 

Hör henne berätta om hon har någon stilikon själv här:


Kommentera
Kopiera länk
Dela